Efter en lång dag i bibblan stod gymmet på schemat..

Och varför inte köra två och en halv timme?! Ja det fick jag för mig i alla fall. Nästan alla andra är på PU-fest ikväll och jag tänkte då kan jag ju träna för att vara duktig, kom ju på att det inte blir någon träning nu på en vecka så varför inte köra gymmet, Zumba och till sist BodyCombat! Jätteskönt var det i alla fall. På torsdag är helvetestentan, nej men det känns inte alls bra denna gång i alla fall. Men jag ska ändå gå dit och göra ett försök. Efter det blir det fix inför Valborg och Champagnegaloppen.

På kvällen kommer även Sara L, Sara W, Nicco och Emma!!
De tyckte det lät himla bra att fira Valborg i Växjö i år, Lysande säger jag! Emma åker hem på lördagen redan men de andra stannar kvar så har köpt gästkort på Sivans till lördags kvällen om kroppen tillåter det efter fredagens bravader...

Nu ska jag äta lite och sen ska jag nog redan bädda ner mig tror jag! Är så skönt att lägga sig när kroppen är helt slut efter träning, kommer sova gott i natt.

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hela makrokursen på ett A4, a la Sara!

Tusan oxå. Nästan iaf, 12 kap av 14!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

27 april 2010

Godmorgon!
Nu är jag med igen, Anna och jag tog våran obligatoriska morgonpromenad som vi inte gjort på ett par dagar nu. Vilken annan luft det var! Bortsett från att det fortfarande inte finns några blad på träden och att gräset fortfarande är grått och trist så var det som att man gick upp tidigt, tidigt en sommarmorgon och det precis hade regnat under natten. Det var så varmt!

Hoppas vädret håller i sig nu och att det bara blir bättre till Valborg!

Nu bär det snart av till el biiiibblo..
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nelly Fashion Week

Det dumpade ner ett mail i min inbox idag om Nelly Fashion Week med start idag! Passa på att shoppa på Nelly med nya rabatter varje dag!




Kolla även in Nelly Outfit Awards

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

26 april 2010

Hej på er!
Sitter och läser den jäkla makroboken och är så omotiverad! Tycker ämnet är jätteintresant men när man ska gå in på det djupare så verkar det inte alls lika roligt. Tentan är på torsdag och det känns som evigheter till, men det är ju snart! Måste se till att lära mig detta nu.


Litet plock från lördagskvällen:


Födeledagsmiddag på Båtsmannen i lördags


Min födelsedagsdrink som kom in efter maten!


Hemma hos mig


Påväg till Stallet


Sophie och hennes kusin Lina som var på besök


Jesus och Anna


Något är väldigt roligt..


Någon är väldigt trött på uteplatsen?!

Lite lunch nu kanske så jag kan få lite energi till att plugga igen..
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vaken!

Nu är jag uppe och ska snart äta lite grann. Underbart väder även idag så måste ut lite senare :) Blir nog ett avsnitt av True Blood innan jag sätter mig och läser lite i den älskade makroboken...

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godnatt mina vänner!

Kom precis hem från efterfesten och det var inte bara en, två, tre utan fyra efterfester som man gick förbi på vägen hem. Linda var snäll och lånade ut sina skor till mig sista biten. Herregud, mina skor är verkligen jättesnygga men inte alls sköna för att gå en längre bit, eller stabila! Måste ha köpt en för stor storlek för jag kan inte spänna åt dem mera. Köpte dem till nyår och då var de perfekta! Perfekt med att gå inomhus. Men inte nu, kändes som jag hade druckit alldelse mycket mer än vad jag egentligen druckit när vi skulle  ifrån Stallarna. Men som tur var gick vi bara till Slottsstaden så det funkade, slängde av mig dem direkt när vi var inne i porten!

Denna födelsedag måste vara en av mina bästa i hela mitt liv. Älskar verkligen mina underbara vänner här i Växjö!
Berättar mer imorn, eller ja just det, idag blir det, men lite senare. Tänkte sova ett par timmar nu innan plugget sätter igång igen.


Efterfesten

Mina älskade vänner och jag!


Varannan vatten!! Riktigt bra tips som verkligen funkar!
Det var för övrigt det enda som intogs under efterfesten ;)

Hej hopp, hörs om ngra timmar!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fortsättning på den stora dagen..

Mätt som en padda efter frukosten, trots detta träffade jag upp några av de andra tjejerna vid Sivans för att gå på brunch vid elva. Mumsigt, åt då bara ost, kex frukt och sånt men bara kul att komma dit å träffa alla. Sophie hade även sin mamma, mormor och kusin på besök.


Kaffe och gott! Har det nya armbandet på mig från Johanna =)


Sophie och kusin


Sara, Amanda Linn och Linda

Nu ska jag städa upp lite, plugga om jag hinner sedan bär det av in mot stan där vi bokat bord på restaurang Båtsmannen inne i Växjö. Sedan blir det tillbaka till Campus, troligen hem till mig innan kvällen leder oss mot Stallet, bojkottar nog Sivans denna lördag.

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbara Anna!

Idag fyller jag 22 år! Grattis till mig hehe..

Dagen har börjat helt underbar! Har sån tur att ha sådana underbara vänner! Efter Annas och min morgonpromenad i morse kl 6 följde jag med henne hem och blev bjuden på världens största frukost! Helt underbart! Och vad ligger inte i min brevlåda när jag kommer hem?
Enligt Anna, och håller helt och hållet med henne, är det bästa receptet på en lyckad dag choklad! En mörk chokladkaka och ett jättefint brev låg och väntade. Klockan är inte ens nio, och denna underbara start på dagen kan jag leva på länge!


Tack Anna! Du är en helt underbar vän!








Anna och Jag i januari förra året.



Alex Jag och Anna typ första gången vi träffades, september 2008.



Såhär glad är jag just nu!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Nu är jag 22 år! Snart iaf =)

Har haft en jättemysig kväll med Johanna, Anna och Sara. Lite Vampire Diaries och 90210. Jag säger som Johanna, vi har verkligen blivit beroende!

Fick även en jättefin present av Johanna i förskott. Älskar det!

Armband, Pearls for girls

Eller för att citera Sara: Du är ju nästsan en woman nu ju! haha

Tack så jättemycket Johanna! Du är underbar!



Våra onsdagskvällar förra året, du jag och Sivans var det ja!






Kvällens Vampire Diaries!



Massa Gott!

//
MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Blonde or Brunette?

Har drömt flera nätter nu att jag färgar tillbaka håret till blond! (och jag minns aldrig mina drömmar annars!)Kan inte bestämma mig, vill ju försöka vara brunett nu ett tag men känner mig mer "jag" i blond. Vad tycker ni?

Blond eller brunett?









Kan inte bestämma mig!!

Nu ska jag och anna ta oss iväg till gymmet och sedan införbi Willys med gott samvete att inhandla ngt gott för kvällen. Johanna Sara och Anna kommer hit för lite Vampire Diaries mys!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Träningsnarkoman?

Har jag redan blivit det?! Nej det hoppas jag inte, men gör alltid samma fel. När jag väl börjar träna blir det alldeles för mycket i början så jag alltid får problem med knäna eller benhinnorna. Men det är ju så kul när man väl kommit igång! Hoppas jag kan hålla igång med träningen längre än 2-3 veckor i alla fall som det vanligtvis bara brukar bli.

Var tredje dagen på gymmet idag, och Alex och jag var där 40 min innnan Zumba passet började, och vi fick plats! Hallelujahmoment! Blev till och med 25 min innan på någon maskin (?) Typ en sådan vi tränade indoor walking med. Så dagens träning har varit morgonpromenad kl 6 med Anna och Alex, 25 min på den där maskinen på gymmet, direkt efter Zumba och sen övertalade Anna mig att jag skulle stanna på BodyCombat också så hon slapp gå själv. Men idag hittade även Linda dit. Jag och Anna ville gå på BodyBalance efteråt men jag hade ju redan kört 2,5 timmar, så nej det fick jag inte av varken Linda eller Anna. Lika bra var väl det. Jag säger då det, när jag väl börjar så kan jag inte sluta! Måste ha lite tur också, bra grundkondition och får snabbt upp den ännu bättre. Problemet är bara att jag inte har några muskler, men det ska det snart bli ändring på!

Hinner man träna upp sig innan sommaren?
Beach 2010, HERE WE COME!!

Love
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Plugg plugg plugg

Hela dagen lång! Men sen får vi se om det blir att testa på Zumba idag! Ska banne mig vara där 45min innan!! Hoppas solen skiner lika mkt hos er som den gör utanför mitt fönster!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träning!

Har faktiskt varit uppe med tuppen och varit på gymmet kl 07 i morse med Anna Alex och Linda, Indoor Walking stod på schemat och det var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Perfekt att bara gå upp, hoppa i träninsgkläderna, ta ett glas vatten och cykla iväg. Efter träningspasset är man lagom hungrig och frukosten är såå uppskattad!

Det här med träningen, man mår ju så mycket bättre. Har sagt så länge nu att jag ska sätta igång men det har inte hänt. Nu så kanske det börjar hända något. Jag och Alex cyklade till gymmet igår också, en halvtimma innan tyckte vi räckte, det var premiär för Zumba och självklart var vi ute FÖR SENT! Det var redan fullt, just typiskt. Det fick bli en promenad runt Växjösjön istället och sedan var vi tillbaka så vi kunde gå på BodyCombat istället. Känner redan av i ryggen från igår! Hu, men ändå skönt att känna att man tränat. Imorn blir det ett nytt försök att testa på Zumba, ska vara där 45 min innan om det krävs!!

Hurra för träning! Nu ska jag bli lite piggare, är det tänkt =)

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Emmas skönsång!

Kan ju dela med mig av Emmas skönsång också, inget mig emot =)


Oumbapa Oumpbapa...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 Mongon i Visby!

Akta er, det har rymt 2 psykstörda!
Håll era dörrar och fönster låsta...

Emma & Nicco (Jag är med på ett hörn oxå :P )

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Back on Campus!

Tillbaka till den lilla bubblan återigen efter en unerbar tid på Gotland.
Sitter och skrattar för mig själv, har gjort en film på dårarna Nicco och Emma. Lägger upp den på fb senare idag, kanske även här :P Underhållande dom där två :)


Litet plock från helgen..


Mitt första bullbak! Riktigt lyckat måste jag säga för att skryta lite :)




Jag och Nicco

Something is very funny!

Det vinnande laget!

Tappade ju bort alla på krogen, som vanligt! Tur att man träffade på systers arbetskamrat =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag fyller jag år!

Eller ja, nästan i alla fall =) Har bakat massor av bullar och chokladbollar. Släkten kom och firade mig (fyller om exakt en vecka) Så nu är min mage full av massa gott!

Sitter nu hemma hos Emma och Nicco, men vart är ni?! Helt ensam är jag. Men om någon timma kommer nog Nicco hem så blir det lite partey all night long!
Och Natta, skynda hit ni med =)

Bye bye!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

London Calling!

Hitade alla bilder från London oxå! Nathalie, minns du? Vad sägs som att ta en tripp dit snart igen? Och Portugal i juni? =)
Åh vad jag älskar att resa!




















Bye Bye
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Längtar bort!

Sitter och tänker på Amanda och Sophie just nu som går omkring på Londons gator och shoppar för fullt, går säkert snart och sätter sig på en pub och tar en pint eller två. Vill också vara i London nu, är så mysigt! Men sitter just nu vid pappas dator och kollar igenom massa med bilder, hittade mina bilder från USA. Dit skulle jag verkligen inte tacka nej att åka! Att drömma sig iväg passar perfekt en dag som denna, trist och tråkigt ute, och framförallt KALLT!
Måste erkänna att man ser lite rolig ut på vissa bilder (från 2005!). Phahah


Se bara mina brillor haha!


New York Baby!





Var även i Florida i hettan, mitt i sommaren och stormarna Dennis och Emily likaså.






Vill vill vill iväg! Nu snöar det här igen :(

//
MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vinter?

Det snöade precis!!!!
Gillas inte!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppe med tuppen en ledig dag

Klockan ställdes på 06.00 i morse. Nathalie skulle till skolan vid 8 och jag skulle hinna hem med cykeln till Nicco så även hon kunde komma iväg.
06.40 satte vi oss i Nattas säng och såg Vampire Diaries som kom ut i natt! Besatt eller vadå? Precis lagom så jag kunde cykla 07.30. Kommer hem till Emma och Nicco, båda ligger och SOVER!!! Ingen skola för Nicco idag alltså, men Emma och jag tog bilen till pappa så hon skulle få nya sommardäck. Jag stannar nog här tills imorn för då kommer släkten och ska fira mig =) Sedan blir det parteeey på kvällen! Me like, de sista pengarna på kontot får gå åt till det. Är ju bara fyra dagar i Växjö sen innan CSN kommer, och det klarar man väl? Jodå, det tror jag =)

Men vad är detta? Mulet och till och med regn för en stund sedan. Är det sol i Växjö? Här åker man från en av Sveriges regnigaste städer till en av de soligaste, och vad händer. Jo det blir riktigt kasst väder! Morr!!

Nu blir det lite mer Vampire Diaries med Syster Yster, hon har missat några avsnitt och jag ser ju dom så GÄRNA en gång till =) Besatt var det som sagt :P

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Matte för hela slanten!

Kom hem till Natta förut idag och vi har suttit med matte hela dagen. Detta prov kommer du klara!!

Snart ska jag gå bort till min faster och hälsa på :) Var ett tag sedan nu, sist var i Thailand. Längtar verkligen tillbaka! Hade inte varit fel att vara där nu. Hoppas vädret håller i sig här hemma så blir det en kvällspromenad med Nathalie sen.
Inte så mycket att skriva så ska nu ut och njuta av vädret igen! Love it!


//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Grillning

Blir nog lite grillning ändå innan jag drar mig mot Oskarshamn. Herregud vad man kan packa för bara så få dagar!! Men har nu lyckats pressa ner allt i min resväska. Snart ner mot Slottstaden då och träffa de andra :)

Goodbye Campus!
//MissJ


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Ikväll drar bilen mot Oskarshamn - Gotland

Packa packa, och egentligen städa men det kanske jag inte hinner. Kanske finns någon som ska grilla sen? Då lockar ju det mycket mera :) Nej men ikväll drar bilen mot Oskarshamn igen för några dagar på ön. Ska bli riktigt skönt. Var precis och lämnade av Linn och Fredrik inne på stationen, dom ska till fjällen dom grisarna. Men inte nog med det! Amanda och Sophie åkte in samtidigt och deras resa går till LONDON!! Vill med! Linda och Anna, (Alex på ett hörn oxå) håll ställningarna på Campus tills vi kommer tillbaka! Sara åker hem till gbg på fredag så inte många pingviner kvar på campus inte :P

Nej nu kan jag inte sitta här längre!

Puss och Slask
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Heeeello!

Som vanligt sitter jag här framför datorn och TVn (Nyhetsmorgon är alltid på tidigt) och äter frukost. Frukosten är så mycket mer uppskattat om man tagit en promenad innan, i alla fall för mig. I morse (eller ja, det är ju fortfarande morgon men tidigt i morse) gick jag, Anna och Alex en runda runt vattentornet för en gångs skull. Riktigt härligt! Tar ca 40-45 min och då är min mage lagom hungrig när man är hemma och allt smakar så mycket godare :)



Mina söta flickor!


Missa inte biljettsläppet idag kl 16.00 i gallerian!!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Älska VÅREN! Mer av denna grillning tack!

Gud vilken underbar dag det blev tillslut, så mkt som gått så fel men efter en underbar grillning, ett varv springandes (!) runt sjön med Anna och efter att ha fått tillbaka en tenta med ett gott VG på så mår jag mycket bättre :)


Dagen började med att vi skulle promota Champagnegaloppen, lite pommac och grillad korv mitt i vimlet :) Biljettsläpp imorn. BE THERE!!
Sedan var ju planen att jag Anna och Linda skulle börja med våran träning och gå till gymmet, men grillning lockade mycket mer för mig och Anna så det grillades lax hamburgare. Sen fick vi för oss att springa runt sjön istället! Anna och jag, de mest orutinerade löparna ever! Men runt kom vi, 4 km ungefär. Riktigt stolt och imponerad över oss! Och jag blev riktigt chockad över mig själv, måste ha mycket bättre grundkondis än jag trodde :) Var ju ändå sisådär 6 veckor sedan jag tränade sist och då hade jag verkligen inte hunnit träna så jag ens var i form då. Jag säger som Anna; Det känns som vi inte har tränat på ett år! Våra morgonpromenader är vi duktiga med iaf, så upp och hoppa imorn igen och möta Anna kl 6. Tänkte vi skulle ta rundan runt vattentornet denna gång, har jag inte gjort sen augusti!


Skippa trubbel spruta bubbel!





Underbart väder!


Linda och Freddan



Söta Anna på föreläsningen :)




Jag Alex Sara och Nicklas


Kesak fixar grillen!



Junior och Simon


Alexandra och Lisa, (Lisa pluggar till polis!)




Alla försöker sig på Simons akrobatiska konster haha





Just det ja, nu har jag bara två dagar kvar här i Växjö sen ska jag hem till Gotland igen!! 2 gågnger på en termin, de ni! Brukar vara hemma max 1 gång annars, i höstas var jag aldrig hemma. Det är så många som åker hem, eller vissa till LONDON eller FJÄLLEN!! denna helg. AVIS! Så jag tänkte jag kunde dra hem en sväng :)

So prepare yourself Nicco and Emma!!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Promenad runt sjön med söta Anna =)

Har ju varit så fint väder hela dagen och jag har inte rört mig från lägenheten!! Fy skäms! Men jag och Anna tog en promenad runt stora sjön nu ikväll och det var underbart!






Fredrik och Linn kom springandes. Här möter man alltid på människor man känner =)








Införbi Willys när det ändå ligger på vägen


Nu kom Johanna så ska vi se lite Vampre Diaries. MYS!!


//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bara 4 dagar kvar..

Nu är det inte många dagar kvar att söka in till höstens ubildningar! Gick själv in på studera nyss och nu blev det Controller fördjupningen. Känns helt rätt för mig =)

Så alla ni som har funderat på att söka eller ska fortsätta sin utbildning. Anmäl ett konto på studera.nu, om ni inte redan har ett, och sök! Gör inte som jag gjorde för två år sedan, väntade in i sista sekund och då är det är det riktigt svårt, sidan kan vara hur trög som helst. Mindes att jag fick göra det mitt i natten :P Eller kan det bero på det sega bredbandet pappa hade då? :P Hur som helst, gör det i tid!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hahahaha

Somnat på bardisken en kväll. Eller var det två? En annan kväll: spytt på dansgolvet och nu har hon blivit utslängd från en krog i Visby!
Hahah du är för söt! Vad kommer hända här näst?! Tur att du (och din sambo) tar hand om Visby när jag inte är där phahah!

Nej skärpning! Om drygt 2 veckor kommer ni hit så jag får lära er spruta champagne istället =)

Love!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bildregn från årets glittrigaste fest!

Glitter och Glamour var temat för denna fest som alltid den här tiden på året. En dag som denna väljer dock jag och 7 andra att vi kör ett helt annat spår. Jag och mina pingviner har sedan länge planerat att just denna dag ska vi verkligen klä ut oss som pingviner! Haha ja, blandade miner men mest uppskattat var det!


Pingvinerna på Campus!
















Jag och Nathalie



Simon och Martin




Champagnegaloppen. BE THERE!!




Linn skulle på och puckla på alla denna kväll :P



Natta








Johanna och Jag




Nathalie och Fredrik



Johanna, Okänd Dragen Pingvin, Sara =)



Dan




En julande pingvin =)


Alltid lika kul att gå genom skolan!


Tvillingar!


Dansgolvet på Sivans


Johanna Bling Bling



Multitasking, Alexandras specialitet!


Många bilder togs, 383st närmare bestämt. Här var i alla fall ett litet plock.

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Studio 54 är här!

Yeeey!

Nu närmar det sig, vi ska snart iväg och här får ni ett smakprov på kvällen:

Nathalie ikväll

Hur jag ser ut får ni se senare ;P
Förra årets outfit:


Kommer bli riktigt skoj!

Söta Johanna

Röj!

Jag och Linda på Sivans!


Nu kom Natta med lite tequila, men ni som är på Campus - Vi ses på Sivans ikväll!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morgonstund har guld i mun

En härlig morgonpromenad fick det bli imorse med Anna.  Vi tog sovmorgon till kl 8 faktiskt :) Nu ska vi snart in till systemet jag Natta Freddan och Anna. Det gick visst åt lite mycket sprit i onsdags :S Mer än tänkt, för nästan alla. Min bil kommer gå till samarkand så förråden kan fyllas på igen :P Det blir lite förfest hos Sophie kl 15 sen är det "Studio 53" kl 18.53 som en förfest till 54:an. Ska bli skoj!


Tjohej!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En dag på slottet

En lång efterfet blev det igår, jag och Anna härjade som vanligt in i det sista. Idag har jag tillbringat en stor del på slottet, Börs och Finansdag. Fika och lite föreläsningar :) Efter möte med galoppen och lite målande av tunna, kom man hem och då hade söta Nathalie fixat mat :)

The Vampire Diaries och Gossip Girl har nu gått på min TV och vi har suttit bänkade i soffan med massor av gott framför oss. Såklart var Johanna Anna och Sara med oxå :)

Imorn är det Studio54!!! :D

Later!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka på campus

Och här är det full rulle. Anna, Alex och jag tyckte vi var så duktiga när vi cyklade till Complett 06.40 imorse och skulle testa på IndoorWalking. Men det började visst inte förrän nästa vecka så det fick bli ett varv runt sjön istället. Där mötte vi på Sara och Emma :)

Nu blir det frukost med Nathalie innan föreläsningen. Fick med henne från Gotland i måndags :) Stannar tills på lördag eller söndag! Riktigt trevligt.

Ikväll blir det utgång :) Linda har också besök, hennes syster och kompis som vi träffade igårkväll när vi hade lite mys på Gräddhyllan. Så vi blir endel ikväll. Sivans, jag har saknat dig! haha!

Have a good day!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lunch på Högklint

Efter en god natts sömn, eller ja, några timmar blev det iaf så kom mamma och hämtade mig. Bilen gick till ICAMaxi för att köpa lite plocksallad. Sedan begav vi oss mot mot Högklint där vi satte oss i solen på berget och åt. Jättemysigt :)

Gårdagen var fullspäckad; Lunch med pappa och Anita, en sväng på stan med Nicco och SaraL, Fika hemma hos Saras lillasyster, hem till Nicco för att försöka göra sig lite snyggare, Middag hos SaraW, sedan drog jag och SaraL till Marie på förfest och sedan dansades det hela natten lång på Munken. Trevlig kväll igår, blev aldrig riktigt sådant drag men det var kul ändå.

Var införbi Emmas jobb nu för första gången och lämnade nyckeln. Såg mysigt ut :)

Nu är jag hemma hos pappa igen och det väntas påskmiddag med pappa Anita Erenia Thord Emilie och Sonny. Bara vräker i sig mat och godis hela tiden. Anna, Vi måste komma igång med träningen sen när vi är tillbaka på Campus!!


Pappas plankstek, MUMS! Och vad hittade jag, 1kg chips i skafferiet!




En Nicoline som är lite bakis kanske?



Fika hemma hos Hanna



Nicco försöker göra allt för att dölja de senaste dagarnas fest innan det var dags för nästa :P



Såhär sover SaraW (!) Lite småläskigt skulle jag säga. Tänk om man får för sig att gå i sömnen och då ramlar ner i trappan :S Men smart gjort!



Blåsipporna har kommit fram :)





Syns kanske inte så bra men pratade med Natta i telefon och hon var då på båten som syns som en ltien vit prick :P




Nu blir det snart mat men kommer med lite bilder från gårkvällen senare :)

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Solen skiner

Var uppe och gick morgonpromenad med mamma ner till havet idag :) Jätte mysigt! Kom då att tänka på att förra påsken jag var hemma så kunde man sola i bikini! Så länge det var lä iaf. Iskallt imorse men var ju tvungen att testa sen när solen stod högre på himlen och det gick ju alldeles utmärkt. Så länge det inte blåste så. Fick till och med en linje :D Men den lär väl vara borta imorgon.

Just nu är jag hemma hos pappa och ska bli bjuden på lite mat. Gillar starkt! Skönt och komma hem och bli lite bortskämd :)


Just det ja, Emma och Niccos lägenhet, kom in i vardagsrummet och vad fanns där?

Jo en garderob? Förklaringen var:

Nicco: Emma tyckte jag skulle lägga kläderna här! Men vart ska då dammsugaren stå?! Och alla mina kläder får ju inte plats någon annanstans :(

(Ska nog kanske säga att Nicco sover då i vardagsrummet och Emma har sitt eget)

En riktigt nöjd Nicco :)

Gangster Nicco

Emma i sitt rum, och riktigt nöjd med sina Gurar ;P




Lite biler från den kalla morgonpromenaden med mami:
















Sen blev det lite varmare på dagen iaf :) Lite kaffe och choklad på det så mår Josse prima :)




Grattis Alexandra Edström på din dag!!

Ska göra upp lite planer för imorgon nu, blir troligen först en fika på stan sedan middag och sedan ska Marie ha fest :)
Nu väntas det plankstek :)

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Visby

Nu är jag äntligen på Gotland, kom hem i natt och var tidigt uppe imorse på arbetsintervju. Kändes bra så fick då skämma bort mig lite på supersalongen CasaA2 här i Visby. Lite nagelvård fick det bli :)

Sitter nu hemma hos Emma och Nicco i deras lägenhet. Här vill jag bo i sommar! Mkt större än vad dom bott i innan. Kan jag hyra balkongen tro?! ;) Vill jättegärna hyra in mig i sommar. Hm.. undra om det skulle funka, 3 brudar i en 2a?

Nu bär det snart av till mamsen på lite middag och mys ikväll :)

HejSvejs
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()