Tenta på en skjutbana!

Nu är tentan skriven!! Skönt! Vi höll till i polisernas byggnader och hade tenta på en skjutbana! Konstigt, antingen har vi det där det är overallsittning eller detta haha.

Håller på att packa för fullt sen blir det lite lunch på Tufvan med tjejerna innan alla åker hem. Har massa grejer jag ska fixa nu men nästa gång vi hörs e jag på GOTLAND!! :D


Hej Hopp
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sista pluggdagen!

tenta imorn och nu ska jag banne mig sätta den!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Plugg för hela slanten

Krigskämpar i slaget mot postkolonial teori!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hagel Blixt och Dunder!

Vad har hänt med vädret, från att samma dag (igår alltså) vara jättevarmt och solen skiner kommer blixt och dunder senare på eftermiddagen och idag, just i denna stund haglar det ute!!! Inte okej!

Klockan ställdes visst om i natt, hm.. Varför inte vända om dygnet totalt och köra en efterfest på Sivans kl 5, med bastu basket och massa gratis alkohol :P, och gå och lägga sig kl halv elva? Ja det lät som en jättebra idé igår iaf. Nu är jag vaken igen och ska snart få i mig lite mat. Idag lär det bli kvällsplugg. Nu blir det soffan Desperate Housewives och Melrose Place. Vill ju så gärna se Vampire Diaries. Johanna har ju åkt hem för nästan 2 VECKOR (!) och hon är ju min vampire-diaries-kompis! hur ska jag klara mig. Får se om det blir ett avsnitt ändå eller om jag väntar till efter påsk då vi kan se 2 :)


Hej svejs! Nu måste jag ha i mig lite energi
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Uppe med tuppen, en lördag!

Sitter och äter frukost, och INTE framför Nyhetsmorgen. Känns konstigt. Nu blir det stenhårt tentaplugg till tentan på onsdag. Ska träffa Sara Sophie och Linda i skolan snart så ska vi sätta igång. Lunch idag blir att gå på brunchen på Sivans =) Brukar ju vara frukosten på lördagar men inte idag inte, Mums!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Linnea, 14, våldtogs på skolan - våldtäkten hyllas på nätet!

Hon våldtogs på skolan – pojken hyllades

Så lyder rubriken på Aftonbladet den 24 mars. Uppdrag Granskning visade även fallet med Linnea, flickan som blev våldtagen i skolan och hela skolan och det lilla samhället vände sig emot henne och tror på pojken. Hon har blivit tvungen att flytta till Stockholm, 50 mil bort från sitt hem och föräldrar, för hon kände sig hotad i skolan! Hur kan detta gå till? Hur kan vuxna människor, inte bara barn, vända sig emot en 14-årig tjej för att de tror inte att den snälla pojken ska kunna ha gjort ngt sådant. Det finns bevis och han har blivit dömd i både tingsrätt och hovrätt. Han har t.o.m. blivit dömd för en senare våldtäkt. Ändå så påstår många att hon bara ljuger, hon vill bara ha pengar, hon vill hämnas.. Ja spekulationerna är många och det finns massor av grupper på internet som har bildats i pojkens försvar. En grupp på FB hade 4000 medlemmar som skriver oskyvärda kommentarer! Förstår inte hur VUXNA människor kan göra något sådant mot en utsatt tjej. En grupp har nu skapats på FB som började med att försöka få fler än 4000 medlemmar. Som tur är finns det människor som är på hennes sida. Som förstår att han har gjort det han är dömd för. När så många bevis har lagts fram och han t.o.m. erkänt! Nu nekar han till brottet men det finns en inspelning på att han har erkänt och historien stämmer helt överrens med Linneas. Gruppen på FB nu; Hon våldtogs på skolan - pojken hyllades har i denna stund över 100 000 medlemmar. Imorse fanns det omkring 70 000. Antalet medlemmar ökar lavinartat. Tycker så synd om Linnea och att alla, hennes vänner och övriga i det lilla samhället vände sig emot henne så tvärt. Vad lever vi i för samhälle?

Blev så arg när jag såg reprisen på Uppdrag Granskning idag. Linda fick mig och Sara att ta en paus och kolla på det för hon hade blivit så upprörd själv. Det är hemskt att se!

Nu har tydligen vågen börjat vända. Alla i samhället har nu börjat förstå, efter all mediauppståndelse kanske? Men nu har hatet mot det lilla samhället börjat istället. Många hat-kommentarer och enligt Aftonbladet har pojkens familj fått bevakning innan de ska bli förflyttade till hemlig ort.

Herregud vilken soppa!


Mina tankar finns hos Linnea!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rekordvarmt i Småland!

16,6 grader uppmättes i Kosta, inte alls långt härifrån. Men senare på eftermiddagen blev de 17, någonting i Skåne men oerhört varmt har det verkligen varit. Har absolut inte behövt ngn jacka och när vi satt och förberedde oss för seminariet satt vi på en bänk i solen, KORTÄRMAT! Fick lite sol på sig idag iaf :) Seminariet gick förövrigt jättebra.

Linda och jag cyklade till Willys förut och handlade på oss lite, så nu håller jag på att göra lite matlådor och sen blir det nog TVn hela kvällen, kanske städa lite oxå :P




Snart e de påsk!



Glasstider!! :)

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kusinbarn!

Fick precis ett mms från min kusin om att hon fick en pojke igår! Jääättesöt! Kan inte föreställa mig känslan hon har just nu. Vill komma och hälsa på dom efter påsk :) GRATTIS till er!!


Gårdagen blev inte riktigt som planerat. Sara kom hit men vi fick veta att vi inte behövde jobba om vi inte ville, det fanns tillräckligt med jobbare ändå. Så en helkväll i soffan framför TV:n lät mkt mer lockande. Till och med så att efter vi sett 90210 så tog vi bilen (!) bort till Willys och handlade lite gott! Dagen innan CSN hade varken jag och Sara pengar på kontot, 16kr ägde jag men vi letade runt i min lägenhet och skramlade tillslut fram massa mynt som precis räckte. Vi måste ha varit helt slut igår för vi vaknade upp för en timme sedan att hon hade däckat i sängen och jag i soffan. Vi som skulle hinna med morgonpromenad också men nu hinns det inte med. Snart dra bilen in mot stan istället, först hämta upp min kamera och sedan blir det klippning!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Arbetet färdigt!

Känns riktigt skönt, vi lämnade in arbetet redan nu på eftermiddagen och deadline var inte förräns imorgon klockan 8 :) Sen har vi gjort en powerpointpresentation så imorn blir det till att sitta med opponeringen och sedan bestämma upplägget på redovisningen till seminariet. Kommer nog bli bra :)

Snart blir det lite middag sen kommer Sara hit så ska vi se Gossip och 90210! Senare går vi ner till Sivans där vi ska få se alla fulla och glada ikväll! Hoppas bara på att man får bra pass. Städa toaletterna är INTE kul. Speciellt inte i slutet av kvällen. Grisigt brukar det vara.

Imorn blir det klippning och sedan ska jag hämta ut min kamera som tydligen ligger uppe vid ICA! :D Sen --> kl 17.54 är biljettsläppet för Studio54! Så köande imorgon eftermiddag alltså. Evenemanget är helgen efter jag kommer tillbaka till Campus så det ska bli kul. Förhoppningsvis kommer Nathalie då oxå och kommer uppleva en kväll med glitter och glamour!

Hoppas ni haft en bra dag! Nu ska jag ta itu med diskberget känner jag, eller måste jag. Phu vill bara ligga i soffan och ta det lugnt så hela natten orkas med men blir ju lite mys sen senare :)

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon!

Vart har solen tagit vägen? Var ute och gick med Anna nu på morgonen men ingen sol. Den saknas. Hoppas på att vädergubbarna har rätt att den kommer imorgon igen med mera värme :)

Sitter här framför nyhetsmorgon, äter lite frukost och läser igenom vårat arbete och skriver kommentarer. Samtidigt som datorn är väldigt lockande. Multitasking, javisst!

Ska sen iväg på fördjupningsinformation. Tänker bara gå på den som innehåller Controller, Redovisning och Finansiell Ekonomi. Det enda som jag är intresserad av. Var intresserad av logistik innan men har lagt ner det nästan helt nu. Marknadsföring och Management har jag känt från början att det inte riktig är min grej iaf,  Controller kommer det bli. Tror inte att jag ändrar uppfattning men kan ju alltid gå dit och se vad de säger. Nu är det studenter som pluggar som ska berätta också, kan vara bra att höra deras uppfattning om fördjupningen.

Ikväll blir det jobb på Sivans! Det var länge sedan så det ska bli kul.



Thailand i vintras. Längtar till värmen!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är den ju nästan framme!

Linda: -Nu är den ju nästan framme! Den kommer ju fram mer och mer varje dag, synd bara att det är så mkt is oxå, inte bara snö :(

Haha alltså Linda, ja visst kommer din cykel sakta men säkert fram. Men fortfarande syns typ bara cykelstödet tycker jag? Du e för go gumman!

Har suttit med grupparbete hela dagen idag, blev hos Linda idag igen. Känns mkt mer effektivt att arbeta där faktiskt. Tog en morgonpromenad imorse kl 6 med Anna och Alex. Känns som att det var ÅR och DAG sedan jag gjorde det sist.  Så imorn kör jag och Anna igen. En jossebosseannapanna promenix :) Mys!


Nu börjar isen försvinna på sjön =) (Från promenaden imorse)



Sara och Linda



En annan fördel med att vara hemma. Man kan ta en powernap på 20
min om man så vill. Linda inne i sitt sovrum och jag och Sara i soffan.
Men samma program på båda TV :P

Trodde inte att det var så effektivt att sitta hemma, men vi sitter verkligen och pluggar, pratar inte om annat. Kan ta våra kaffepauser och matpauser när vi vill. Trodde man skulle sakna att träffa alla andra som sitter i bibblan, och visst gör man det men den tiden det går åt att prata med alla den lägger vi ner på plugg istället. Oerhört effektivt. En liten preiod som nu funkar detta super! Efter detta arbete ska in på torsdag morgon och när seminariet har varit på fredag så blir det tentaplugg i bibblan igen. Har omtenta i organisationsteori som äger rum på onsdag. Fyra hela dagar får gå åt till det. Hoppas att det räcker. Men jag är inte ensam att göra den så lättare när andra också sitter och pluggar till den då :)Sen åker jag hem på onsdag kväll och stannar över påsk :) Första och enda gången hemma denna termin.

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Älskar försäkringsbolaget Happy Care just nu!

Som sagt så har min kamera gått sönder, igen. Så jag har ringt till försäkringsbolaget, igen. Den går inte att laga så jag ska få en ny och detta gillar jag :) Sist jag fick en ny så var det samma märke fast bara en modell nyare för den andra hade utgått. (Förstår inte riktigt hur detta kan gå till när jag köper nya så ofta men iaf) Samma situation verkade det som att det skulle vara nu, få samma kamera om det fanns annars en ny. Trodde då helt och hållet att det säkert hade kommmit ut en nyare i samma modell.

Men! 5 min senare ringer dolt nummer till min mobil. En jätte trevlig tjej från Elgiganten talar om att det inte finns en likadan kamera och de har försökt kolla runt efter en liknande. Hittade då en Canon (hade Casio Exilim innan) som hon själv äger och rekommenderar. Så hon undrade om hag kunde tänka mig den istället, om jag fortfarande ville ha en rosa, annars fanns det andra färger i Casio Exilim. Frågade då vad kameran hette och svaret blev Canon IXUS 95 Jag riktigt sprudlade av glädje och sa absolut vill jag ha den! Köpte nämligen just denna canon ixus förra året när den kom ut, tror det var för nästan exakt ett år sedan men blev av med den på krogen i somras. Har saknat den så mkt, den var SÅ mkt bättre än Casio Exilim jag haft den senaste tiden. Hade t.o.m. tänkt köpa en IXUS i sommar om jag hade hunnit spara ihop pengar till detta men icke, nu får jag en helt gratis! Ja eller jag tecknar ju nytt trygghetsavtal efter som det är en ny kamera så man kan säga att jag får denna för 349kr! :) Är så glad, sprudlar av glädje!

Inte nog med det. Gick bra att jobba med grupparbetet idag och när jag kom hem låg ett paket med 100 bilder framkallat från Fuji film, endast 29kr! Passar alltid på att utnyttja deras erbjudanden när dom har 100 bilder gratis, endast porto. Så det ska jag fixa ngt fint av som ni senare får se :)

En sista sak, imorse fick jag en Voddler inbjudan oxå, ingen aning om hur men måste ha registrerat mig på någon hemsida för mkt länge sen och fick nu en. Har ingen aning om det är bra men nu har jag det iaf så ska testa det snart.

En helt fantastisk dag har det varit iaf. Och nu slänger jag snart min vinterjacka. Gick ju alldeles utmärkt att ha skinnjacka på sig idag. Och på torsdag-fredag ska det ju bli över 10 grader så nu snart så kommer våren på riktigt!




Var bara tvungen, såg detta i skolan igår


Det var inte bara jag som var trött!


Linda: Titta min cykel är nästan framme ur snöhögen nu!
Haha jag vet inte om jag kan hålla med om det, ser ju bara cykelstödet :P


Vet inte riktigt vad hon skulle göra, kanske se om den syntes bättre på andra sidan?

Nu ska jag fortsätta att leka lite i Adobe Illustrator. Försäker göra en logga :)



//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Plugg, pizza Gossip och 90210

Dagen började med grupparbete i skolan kl 10. Var inte så pigg idag men vi satt till kl 5 iaf. När Christer och Jesus kom förbi hade de just precis köpt pizza. OTROLIGT frestande så det slöt med att efter vi nästan somnat i skolan körde jag, Sara och Johanna och hämtade pizza och smockade i oss framför TVn och såg de avsnitt av Gossip och 90210 vi missat. Supermysigt! =) Och Johanna kom ju på att The Vampire Diaries har ju säsongspremiär på torsdag, Wieeee!! Längtar som få!

Gårdagen slöt med utgång iaf. Jättekul kväll! Började med lite middag hemma hos Linn med alla tjejerna, sedan gick vi på en förfest som blev hemmafest för de flesta, hörde ngt om att folk gick därifrån 3-4 kanske? Jag, Anna, Martin och Kesak var väldigt sugna på att gå ut iaf så vi struntade i att det stod 450 av 450 inne på Sivans och enligt webcam så var det lång kö. Klockan började närma sig 01 så vi tänkte att folk går ju ändå hem snart, vissa iaf. Och sån tur vi hade! Kom in med en gång :)

Men vi tog vägen genom skolan, och fråga mig inte vad vi gjorde men härjade runt som tusan iaf! Hahaha herregud, men kul var det. Efter Sivans blev det lite efterfest hos Kesak.

Lite bilder från igår:





Och nu spektaklet i skolan!!


















Anna pratar med ngn?! Haha han måste ha undrat vad vi höll på med!




Och Anna fick en kopp varm choklad (!) av ngn anledning?




Nu ska jag sussa lite så jag inte somnar som ovan! Får vi se om det blir morgonpromenad innan bibblan imorn!

Natti natti allihopa!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

SpontanMiniRoadtrip!

Blev hastigt bestämt igår eftermiddag att jag Anna Amanda och Alexandra drog till Skåne. Vi tröttnade på plugget, eller skulle ju ändå inte plugga på kvällen innan tentan å så. Så Vi tog bilen kl 6 från Campus med skidor i bagaget som Anna skulle lämna tillbaka. Så mot Hässleholm! Min första gång i Skåne. Så var det mörkt! Mindre bra, men nu har jag varait där iaf =) Eftersom vi ändå var i Annas hemtrakter åkte vi till hennes föräldrar och blev bjudna på Tacos och massa gott. Helt underbara föräldrar!! Och jag kunde t.o.m. göra hennes pappa imponerad(!) haha. Japan Josse AB var det ja :P Tillbaka till Campus var vi vid tolv snåret så vid två somnade jag nog och var uppe och gjorde tentan kl nio. Gick oerhört bra för att bara haft EN klok pluggdag! Kan ha klarat den :)

Har precis varit på Samarkand med Amanda och Anna. Lämnade in min kamera som jag faktiskt haft 4(!) månader denna gång, oerhört stolt :) Sen skulle dom på systemet så handla vi lite på Maxi. Ny hårfärg till mig och Sophie oxå så nu kan vi bli lite fräscha igen. Ska nog snart lägga i min om inte vi gör det tillsammans ikväll kanske.

Just det ja, blir kanske en liten utgång ikväll ändå. Sivans lockar ju alltid. Har ju trots allt varit tenta, och då e de ju tentafest! Har skrivit upp mig att jobba både onsdag och lördag nästa vecka så då får jag se alla fulla och glada istället :) Skönt att jobba på Sivans ibland oxå. När man har jobbat två gånger får man ett jobbarkort vilket ger gratis inträde och före i kön. Super när man är fattig och när kön står still och det är en in en ut.

Lite bilder från vår lilla Roooooadtrip och Skåneland!
klicka på de små bilderna om ni vill se dom större!













Perfekt precis innan en tenta och komma på andra tankar! Gott sov jag sen =)


Have a good night!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

''jag gillar att måla''

anna har gett uppgifter till amanda och alex i bibblan. Alexandra redovisar med stor inlevelse! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Godmorgon!




Har nu hunnit ta en dusch, ätit frukost och är snart påväg till bibblan!
Sista dagen att tentaplugga och jag e redo! Haha ja, det låter kanske inte så lovande men jag har försökt plugga så gått jag kan nu när jag legat hemma sjuk. Så nu kör jag gärnet idag!

Ska bli så kul att träffa alla igen! :D

Seeya!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kaffe istället för Te!







Halsen och magen börjar faktiskt må lite bättre nu =)

Så två koppar kaffe..






... Och kaffet är nu min bästa vän! Det känns även som att det går framåt med plugget. ...Eller beror det på Beethoven?


Slurp!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klassiskt har jag hört

Lite ändring på musiken, har hört att det går in mer i hjärnan om man lyssnar på klassiskt, så Beethoven är just nu på min Spotify! Får se om det funkar =)

Puss å Slask!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens låt gör mig piggare!

Pratade precis med Anna, hon lånade min bil imorse för en intervju på IKEA i Älmhult. Den hade pågått hela förmiddagen men det kändes bra iaf =) Håller tummarna för dig Anna! Jag känner mig lite piggare nu när vi la på, hitta då denna låten. Den går på repeat nu när ja satt igång med plugget igen!



Visst e den bra?


Hejs
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

17 timmar per dygn

Att sova 17 timmar per dygn, är det normalt? Resten av tiden går jag runt som en zombie om jag ens orkar lämnar soffan. Varför ska man bli sjuk vid helt fel tillfällen? Tentan bara rusar närmare och närmare, och inte blir jag bättre.

Fick en liten kick av att Nathalie hörde av sig om att hon ville komma och hälsa på den 8e april. Lagom till Studio 54, alldeles utmärkt =)

Nu ska jag krypa ner igen med alla mina anteckningar, men hjärnan e helt full och tjock av annat än kunskap..


Host Harkel
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Iskall apelsin!

Har precis vaknat upp från en 4,5 timmes(!) powernap. Var inte riktigt meningen att det skulle bli så länge men nu har jag precis ätit en iskall apelsin. Fått lite energi tillbaka och känner att nu e jag redo för lite plugg igen. Inte alls lika roligt som att sitta här vid datorn men måste göras!

Just det ja, farmor fyller år idag. Grattis farmor på 67-årsdagen!

Hade verkligen velat vara hemma just nu och fira henne och passa på att bli lite ompysslad. Men, det får vänta till påsk.

Atjooo
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lady Gaga och Beyonce i nya videon Telephone

Hahah såg denna video hos den här tjejen!



Vad tycker ni? Kan inte säga så mkt annat än att Lady Gaga är ju minst sagt speciell! Hon kör sin egen stil fullt ut. Manuset har Gaga skrivit tillsammans med Jonas Åkerlund.

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tentaplugg & Sjuk

Tentaplugg och sjuk samtidigt är ingen bra kombination. Kom inte iväg till bibblan idag. Ligger hemma i soffan och läser men är så slut och somnar hela tiden. Febrig och dan är inte kul!

Hoppas att det blir bättre till på lördag iaf då tentan i Företagande och Affärsutveckling håller till i Stenladan.


Hoppas ni alla andra mår bra!

Host Host
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rehab

Har inte alls känt mig bra idag, magont hela natten och morgonen, men nu börjar det bli bättre. Sitter med min smoothie och ska snart hoppa in i duschen. Ska passa på att göra en ansiktsmask och hårinpackning. Behövs verkligen!

Rekommenderar:

Har haft denna från Sebastian länge nu, den är väldigt dryg men nu börjar den sina. Har inte varit så duktig på att ta hand om mitt hår på senaste men har fått en tid för klippning nästa vecka, får se hur mkt som måste tas av :P

Hej svejs!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

VÅR Ekonomhelg 2010

VÅR Ekonomhelg, vad finns det att berätta. Riktigt drag på campus var det iaf!
Det började med innebandyturnering på onsdagen. Vi hade lite champagnegaloppsmöte innan och sen dracks det lite champagne innan det bar av mot VUGI där turneringen hölls. Vi hade precis fått våra tröjor så vi skulle synas och göra reklam. Gjorde faktiskt effekt för senast igår hörde en person av sig om vilket datum biljettsläppet var. Valborg 2010 --> då ska ni vara i Växjö! Skippa trubbel spruta bubbel!

Torsdag var en vilodag så då blev det bibblan hela dagen och sedan vila upp sig inför helgen.

Fredag: Efter jag Linda och Fredrik varit och handlat till champagnefrukosten som skulle vara på lördagen hämtade vi upp Caroline. Sedan kom Sara så åt vi lite middag, jag Sara och Carro. Efter kl 19 började det ramla in folk hos mig. Grym förfest till Wild Night! Sedan bar det av till Sivans. Just det ja, Sara = planerarn! Fest hos mig fredag lördag alltså. Alltid lika kul!

Lördag: Efter en efterfest hos mig så kom jag upp oerhört lätt på lördagen. Champagnefrukost kl 9.00 med Nightrytters. Vissa var mer slitna än andra. De som var med i QUL hade ju börjat efterfesta kl 03 när de städat klart från Wild Night så de fick nog bara ett par timmars sömn. Efter detta kom jag hem, Carro hade börjat städa lite sen kom Sara runt 12-13 med overallen på, redo och klar så hjälpte hon till att städa. Gick jätte fort. Kl 14.00 begav vi oss mot Slottstallarna där Caps-Vm höll hus. Var inte med och capsade men var åskådare och efter champagnen så gick det oerhört lätt ner ett par öl. Sedan var det dags för förfest hos mig och kl 18.00 begav vi oss till Stenladan där overallsittningen fIEstan var. Fullt ös men inte alls som det brukar vara, inte lika många som stod på stolar, inte lika mkt matkrig och folk höll sig faktiskt (relativt) lugna efter kaoset på förra overallsittningen. Mellanfest på ett par ställen efteråt sedan var det eftersläpp på Stallet.

En lugn helg kan man inte säga att det varit. Grymt kul dock! Kroppen är sliten till max, både innanför och utanför, så nu blir det ett par hälsoveckor är det tänkt :)








Nightrytters!


Linda och Alexandra


Wild Night brudarna! (Kommer en bild på alla senare)





Martin och Kesak gör.. vet inte vad?!


Linn och Anna















Champagnefrukost




Caps-VM







Kesak och jag, Fullt ös på fIEstan










Kunde lagt upp hur mkt bilder som helst, nästan 800 bilder togs men detta var ett litet smakprov iaf :)


Puss!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagens tips!

Ett riktitg bra tips för er alla:
Ge bort en xtra nyckel till någon du känner ifall det skulle hända något med din egen!

Då slipper du onödiga samtal och att du får punda ut med 300 spänn för att securitas ska komma och låsa upp. Riktigt onödigt måste jag säga :) Men man lär sig av sina misstag!


Hejs!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Securitas...

Securitas kom inte för att festandet var alldeles för vilt, men däremot fick de idag komma och öppna upp in till min lägenhet. Har ngn gång under gårkvällen tappat min nyckel. Just typiskt, när man har som minst pengar så kommer sådana utgifter!

"Jag har ju haft min kamera ända sen november!"
Detta sa ja igår, jag var så stolt att den klarat sig så länge. Men, overallsittning säger ju sitt. Nu höll den inte längre. Men det gör inget. Bilder från gårdagen har jag ändå för JAPAN JOSSE AB måste ha resurser, så hade en back-up kamera hemma. Har självklart drulleförsäkring, har ju lärt mig vid detta laget, så får fixa en ny nu i veckan. Ville faktiskt ha en ny så det ska bli kul =)

Nej nu ska jag äta massa onyttigt och krypa ner i soffan. Har ju faktiskt varit duktig och tatt en promenad i vårvädret med Anna tidigare idag, vi var ju tvugna att ha lilte choklad :D


Summan av VÅR Ekonomhelg är super! Kommer med lite mer info och bilder senare

Tjohej
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nightrytters almost made it!

Innebandy klubborna svingades och champagneflaskorna likaså! Vi gick vidare, och vidare. Men inte kom vi på pallen :( Men duktiga!!! Jag, som aldrig hållt i en bandyklubba förr, typ. Lät dom erfarna spela :) Fick iaf testa den första matchen :) Imorn e de vilodag sen kör vi igång igen!!

Sleep tight!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

90210, Gossip och massor av popcorn

Sara och Johanna har varit här nu ikväll. Overaller har pimpats, det har setts Gossip Girl och 90210 =)

Imorn blir det bibblan hela dagen lång sedan galoppmöte, där det troligen blir lite champagne och ngn öl innan innebandyn som VI ska vinna! Tror dock att jag gör mig bättre bredvid planen om vi ska ha ngn chans men vi får se :)

Imorn startar alltså Ekonomhelgen!! Ska bli riktigt kul.


Puss å slask
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trötta tjejer i bibblan

ÅH! Det här kapitlet var inte så långt. Gu va skönt :) -Linda

Synd bara att boken fortfarande e lika tjock :( -Josse


Nu snart så, om en å en halv timma eller så bär det av in mot stan istället så ska vi ladda upp inför ekonomhelgen, hämta lite t-shirts och sedan träffa vårat partnerföretag :)


Bye
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Frukost

Sitter och äter frukost framför nyhetsmorgon :) Försov mig lite idag men kl 06.10 var jag och Anna påväg på morgonpromenad! Och det var ljust ute! Det har det aldrig varit förut, beror det på att det har vänt fort eller har vi inte varit ute och gått på länge? :P Otroligt skönt var det iaf och man mötte på andra människor. Hände nästan aldrig när man var uppe kl 6 och gick runt på campus, eller sjön som vi går runt. Härliga dag! =) Ska möta upp Linda kl 8 så ska vi sätta oss i bibblan hela dagen är det tänkt.











Hej hej
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vill vinna på lotto!

Så jag kan komma iväg till värmen!
Vill hitta guldbyxorna!
Så jag kan komma iväg till värmen!
Vill fylla år ett antal ggr nu!
Så jag kan komma iväg till värmen!


Fick ett så glatt samtal från mamsen idag =)


Sweet Dreams!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1,5 timmes promenad!

Jag, Linn, Anna och Alex tog en promenad i det fina vädret istället för träning. Blev en tur runt både stora och lilla sjön, var ju så skönt ute! Våren är snart påväg!! =)
Får ta tag i träningen nästa vecka istället.


Anna Alex Linn


Spännande mms =)


Snön håller äntligen på att smälta bort =)














Snart syns sjön igen =)



Runt lilla sjön. Anna och Linn med slottet i bakgrunden.





Nu ska jag fixa lite mat och kanske passa på att göra lite matlådor inför veckan. Quinoasallad får det nog bli. standard till att ta med till bibblan =)


Morsning!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Linda en måndagsmorgon :)

nu sitter vi i bibblan iaf och försöker få våra små hjärnceller att jobba :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Håller till i bibblan idag

Sitter nu i ett grupprum och väntar på Linda. Idag tänkte vi börja med vårat grupparbete. Ska bli riktigt roligt! Sara är oxå med i våran grupp men är ännu i GBG. Hon ska klippa och permanenta håret idag innan hon kommer tillbaka hit! Lock i rock Sara :)

Får se om man kanske ska komma igång med träningen idag oxå. Känner mig nästan helt frisk, äntligen!


Later
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Födelsedagsfika

Blev precis avsläppt av min kusin Elin efter att ha varit på födelsedagsfika i Nöbbele, 3 mil härifrån ut på landet. Jättekul att få se hur Julia och hennes man bor. De flyttade från Campus i april förra året och detta var min förstå  gång hos dem. Riktigt dåligt men det ska bli bättring på den fronten! När våren kryper närmare så ska vi nog ta en tur dit igen och se hur fint det är :)


Tårta, chokladbollar, fruktsallad och glass. Mums!



Dogge, Doggelito Douglas. Elins hund som fick följa med.


Presentöppning


Naturligtvis måste det spelas lite Wii hos Julia, SuperMario blev det denna gång :)


Elin, Dogge, Blixten och Sputnik!


Fortfarande riktigt mätt efter allt. Men ska väl fixa ngn lätt middag ikväll. Hm. Nej nu ska jag ta tag i disken iaf sen blir det soffläge resten av kvällen framför TVn. Riktigt skönt :)


Hej hopp!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tequila!

Pratar just nu med Anna och går igenom gårdagen. Vi missade varandra totalt efter Sivans! Hon var på efterfest till kl 8 i morse, varför joinade vi inte?
Hm såg på tequila flaskan och vi konstaterade precis att vi shotade tequila igår. Farligt! Finns inte så mkt kvar i den idag, säger ju sitt. Men men det var en riktig rolig kväll iaf :)


Erenia fyller år idag, Grattis till dig! Hoppas du får en underbar dag med massor av tårta :)


Hej svejs!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dricker champagne!

Nej inte riktigt, men dricker vatten ur ett champagneglas iaf=)


Kvällen igår började med att Johanna kom hit när hon hade varit uppe och hälsat på Sara på våningen över mig. Sedan kom Sophie Anna och Alexandra och Johanna gick till Diana. Planen var sedan att vi skulle till Simon som hade förfest. Men det slöt med att grabbarna kom hit istället. Sedan var planen att vi skulle hem till Elin där Amår-gänget var. Men det slöt med att alla kom hit istället, inklusive Johanna =) Riktigt kul var det! Ett smakprov på från gårdagen


Johanna och Sophie




I min lilla etta får det plats många!



Trumman och Jocke


Kesak och jag hade kuddkrig på efterfesten



Kvällen fortsatte iaf med att vi drog oss bort mot Sivans där det dansades natten lång. Sedan gick jag och Linn på efterfest hos Johannes där oxå Johanna kom. Sedan fick jag och Johanna för oss att gå så vi gick vägen förbi kebavagnen och gick sedan hem till henne och skulle äta. Sedan kom Kesak Martin och Nicklas som varit ute i stan. Då blev det kuddkrig!!!!

Kom nog hem när klockan närmade sig fem skulle jag tro. Min lägenhet såg inte riktigt ut som jag trodde jag lämnade den :S Men nu har jag städat, inte diskat dock, därav vatten ur ett champagneglas :)

Nu ska jag nog ta mig en promenad till ICA. Sen kl två kommer Elin och hämtar upp mig så ska vi åka till Julia. Ska bli riktigt trevligt :)


Bye you all!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kvällen är igång!

mina brudar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Party tonight!

Kvällen närmar sig och snart korkas vinflaskan upp. Jag är inte speciellt svårövertalad så fest blir det ikväll iaf. Vet inte riktigt hur är upplagd men det löser sig alltid på Campus!

Kvällens outfit:



Amår gruppen har sin fest men kanske slås vi ihop sen senare. Nu är det iaf jag Anna, Alexandra Sophie så vi får se vart vi går nu innan. Sivans står iaf på schemat senare :) Lets rock tonight!


See Ya!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Brunch och promenad runt sjön

Morgonen började med brunch här på Campus tillsammans med Linda Astrid och Sara. Solen skiner så fint idag också så jag och Anna fick våra vårkänslor och begav oss ett varv runt sjön i skinnjackor! Nu struntar vi i snön, vi vill ha vår!


Linda på brunchen



Söta Anna





Anna har lite svårt att gå?



Jag på bron


En liten vilopaus :)









Anna är ett chokladmonster!


Jag likaså!


Som sagt Choklad! Det kan vi inte leva utan, Willys ligger ju på vägen så vi kunde inte låta bli :)

Får se hur kvällen blir sen, nu ska jag hoppa in i duschen iaf. Många ska tydligen ut ikväll och vi är bjudna på ett par förfester. Får som om det bli med Johanna och några hemma hos Diana elelr om det blir med de andra pingvinerna :)


Och ja! Har jag minne som en gammal 90-åring?
SVAR: JA!
Hade ju helt glömt bort att min kusin Julia fyllde år i måndags, tur att man har en mamma som har bättre minne än en själv. Ska bli upphämtad av min andra kusin här, Elin som för övrigt är Julias syster, så ska vi åka ut på lite tårta till henne imorgon eftermiddag. Ska bli riktigt kul! Har aldrig varit hos henne sen hon och hennes man köpte huset de nu bor i.


Hej hopp alla!
Får se om vi ses på Sivans ikväll då!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lite bilder från Amår!

The City Marathon på TV hela dagen :) Gillar jag. Men här kommer lite bilder från gårdagen.


Johanna och jag in Action!


2 brudar i lyxförpackning!


Barck blir tillfixad inför kvällen


Och Kryckan blev årets GB-gubbe på Amår-mässan!


SU så fin på banketten :)


Fredrik och Johanna, årets toastmasters på banketten!


Banketten


Några jobbare


Julien, magikern känd från Talang äntrade scenen


Amår10 projektgrupp! Vilket gäng, utan dem hade denna dagen aldrig
varit möjlig!


Linda, Christer och Lindas mamma


Lite dans på eftersläppet


Linns mamma, Linn och Susanne


Anna och Alex smakar bara lite :)


Kesak och Nicklas


Jag har slutat --> Johanna och jag rockar loss på dansgolvet


Johan, Martin och Kesak på efterfesten


Söta Sophie


Allsång!!!


Min söta Johanna som fixar lite käk till oss hungriga små flickor :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Solen skiner!!!

Och jag mår bra! Blir så glad när solen tittar fram, vill bara öppna upp alla mina fönser och bjuda in ljuset ännu mera, men visst ja, det är fortfarande fem minusgrader ute. Typiskt :( När kommer våren? Den är så efterlängtad just nu!

Gårdagen var super! Gick till gallerian i skolan kvart i elva, ett stenkast från min lägenhet tar 2 min att gå. Mötte upp Sophie i gratiscafét och hon hade varit uppe tidigt hon. Fem, sex? Brett mackor hela morgonen iaf. Sedan kom lilla Johanna, som hade satt på sig klackar för att hon inte skulle bli så kort men jag hade visst oxå klackar, Sry Johanna, du kommer alltid vara kortast <3

När klockan var närmare halv 12 gick vi och delade ut gratisprover från Prada och Jean Paul till kvart över ett. Blev ingen föreläsning för min del, Maja hade blivit sjuk och hann inte på någon annan. Sedan bar det av till m-huset där det ordnades och fixades inför banketten på kvällen. Fullt ös men riktigt kul. Hade mitt eget bord där också Johanna satt =) När klockan var 23.00 Gick jag av, då hade vi plockat undan borden och städat lite så folk kunde ta plats på dansgolvet när livebandet började spela. Gick hem och bytte om fort som attan och var sedan tillbaka, 2 öl i baren och Hej dansgolv! Riktigt kul var det och fick träffa Linda och Linns föräldrar :)

När de stängde kl 01 så bar det vidare mot Slottsstaden där efterfesten var. Riktigt kul, blandade studenter med ett par personer från en av huvudsponsorerna, SET redovisningsbyrå. I en liten trea där folk stod i sofforna det sjöngs allsång, ja en riktig Campus-efterfest. Har ingen aning om när jag gick hem men jag och Johanna tog följe eftersom vi bor åt samma håll. Resten av brudarna bor nere i Slottsstaden men vi bor mer i mitten av Campus. Väl utanför Johanna så kom vi på att vi var väldigt hungriga. Gick med henne upp och åt quinoasallad som hon hade gjort tidigare, MUMS vad gott det var. Helt underbart! Klockan var nog närmare 04.30 sen när jag var hemma.

TACK AMÅR10 FÖR EN HELT DUNDRANDE DAG/KVÄLL/NATT!

Såg att det fanns lediga tvätt tider hela dagen så 2 stora tvättar ligger i maskinerna nu. Ska försöka tvätta igenom allt idag! Städa lite också kanske, får se vill ju ut i solen också i detta vackra väder!

Puss å Slask!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Amårfix!

Nyss hemkommen från lite möte och fix inför Amår. Det kommer bli grymt!
Ni som inte kommer imorn, ni missar något stort!

Enligt schemat har jag fullt upp från kl 11.30 fram till 22.30, sen får jag se om jag stannar på eftersläppet eller om det blir att jobba vidare. Tror dock att det räcker fram till kl 22. Längre än så behöver dom mig inte.

Jag har ansvar för mingelborden på banketten, så kom och mingla!

Later
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

En dagens kanske?

Jisses vad jag ligger i! Ska kila iväg nu men såhär ser jag ut idag!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

...Okej, kunde inte hålla mig länge!

Måste ju bara skriva lite till!

Idag har vi iaf haft en informationsdag om vilken fördjupning vi ska välja för de två sista åren. Det är mycket att välja på, sju olika inriktningar, vad ska man välja?
Tror mitt val är bestämt, inte riktigt helt säker än men nästan.

Nu sitter jag här hemma, eller ligger i sängen rättare sagt, har varit riktigt förkyld men är på bättringsvägen. Om en och en halv timma ska jag trippa iväg till skolan igen, då ska vi ha litet möte inför banketten imorgon, Amår banketten. Ja just det, Amår - arbtesmarknadens dag! -Din biljett till... är slogan i år. Ska jobba på banketten på kvällen och på mässan, som är imorgon på dagen då, ska jag och Johanna dela ut goodibags, elelr parfymer tror jag att det var. Sedan blir det en gästföreläsning för mig. Tänkte gå på Maja Persson, chefredaktor på Cosmopolitan. Ville egentligen gå på Paolo Roberto men redan kl 14 bär det av till förberedelserna av banketten som är årets största och finaste sittning här på campus!

Tjollahopp you all!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Oooops!

Har jag hamnat i fällan?
Läser många bloggar dagligen men har aldrig haft en tankte på att ha en själv, lilla jag? Ska jag verkligen ha en? Jag har väl aldrig något att skriva om, eller?

Nu har jag skaffat en iaf, ingen aning om vad temat på denna blogg kommer att vara. Men lugn bara. Snart är jag igång!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()