29 juli 2010

Kan inte fatta att det är det datumet jag skriver, sommaren är ju snart slut! Åker troligtvis tillbaka till Växjö redan söndagen v31 eller måndagen v32. Vill inte, det har gått så himla fort.

Om man tittar ut genom fönstret så ser det inte direkt somrigt ut iaf. Regn och rusk. Lika bra det, tog ledigt från jobbet idag och ligger bara hemma och är sjuk, jäkla feber! Halsont, hosta, snuva. Det kan jag ta, men feber, nej hu. Då orkar man ju inte göra någonting. Nu har Sara och co kommit till ön oxå. I natt kommer Sophie tillbaka igen och har Carro med sig så ska hämta dem vid båten i natt. Måste bli frisk nu när dem är här! Ska soooova massor nu tills i natt. Det brukar vara det bästa för mig.

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kastar pengar!

Måste bara få berätta vad jag fick veta idag. Tydligen så åkte det någon rik snubbe i ngn fräsig bil utanför Kallis i lördags, med sig hade han massor av sedlar, 500-lappar och 100-lappar. Dessa slänger han ut genom rutan och skriker: Här har ni era jäkla snåla gotlänningar!
What? Hahah fattar inte hur man kan komma på den idén? Synd att man inte var där då och kunde finansiera kvällen som skulle komma, men icke sa nicke. Var bara tvungen att berätta, vissa vet verkligen inte vad de ska göra med sina pengar alltså.

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

27 juli 2010

Jag hade sagt till mig själv att jag aldrig ska ut när jag börjar kl 07, men det gick huuuur bra som helst :) Kul dag på jobbet var det iaf :)

Jag lovade även mig själv idag att jag INTE ska ut innan fredag också, måste sova igen timmarna jag missat. Men vart var inte jag och Nicco nyss? Jo hon kom på att hon var skyldig mig en vinflaska och vi drog förbi systemet. Lite rosé och kvällen är räddad. Börjar bli lite taggad nu när Nicco smittar av sig, blir nog en utgång ikv :)

Hoffa levererade som vanligt igår i alla fall :)










Ska man försöka fixa till sig lite och se lite piggare ut kanske?

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jajemen!

Nu är det definitivt bestämt, utgång ikväll ändå.
Lisa hörde precis av sig, hon och Patrick var sugna på Gute ikv så nu ska vi dit på förfest, riktigt trevligt :D

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hoffmaestros sista kväll...

Är egentligen inte alls sugen, men Hoffa spelar ju sista kvällen på Gutekällaren och Emma är taggad som vanligt, ska jag eller ska jag inte? Börjar kl 07 och är själv första tiden så måste vara pigg och alert. Hm.. Jag har ju bara varit en gång och då fick jag så dålig plats, måste ju nästan...

Jo, det får nog bli hoffa ikväll. Tror jag, annars kommer ju Emma gå dit själv. Träffade Natta förut, hon skulle lämna en kille vid flyget och ville ha sällskap, och hon trodde nog att hon skulle med ikväll, hennes sista kväll på ön innan hon går på båten i tre veckor och sedan blir det Kalmar.

Jo, jag har nog bestämt mig, tur att man måste vara där tidigt så jag kan gå hem tidigt och få min sömn, har ännu 7 dagar kvar innan jag blir ledig, och torsdag kommer Sara och gänget från Växjö :D :D (eller ja, dom pluggar där iaf) Får se vilka hon får med sig, sina kompisar från Gbg är iaf med :)


Sist på Gute när Hoffmaestro spela:




Emma och Natta diggar


Johanna sitter på huk och försöker ta kort genom glasrutorna haha

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

26 juli 2010

Är helt ensam i lägenheten, har inget planerat nu. I alla fall någon timme framåt. Ska bara ta det lugnt och städa lite, känns jättekonstigt! Sophie har lämnat ön för några dagar och är i Växjö och ska skriva tenta, lycka till gumman!

Jobbar verkligen varje dag nu, när jag är ledig från städet jobbar jag i frukosten och tvärtom, hoppas det märks i lönekuveret sen i alla fall :)

I lördags hade Natta sin sommarfest (även avskedningsfest) och sedan gick vi på Bur, Emma fyllde ju år där efter tolvslaget så blev lite firande av henne också :D Riktigt trevligt men orkade inte med hela natten för jag skulle upp tidigt och jobba, vad är det med mig? Är det som Nicco precis sa, börjar jag bli gammal? Nej för tusan, det är jag INTE!
Hemma hos Natta:


Nicco och Emma fick varsitt par trosor, ehm minns inte riktigt varför :S


.. Och Emma hhar lovat att hon ska skriva sitt nummer på ett par och
slänga upp på Hoffa ikväll (Sista kvällen Hoffmaestro spelar på Gutekällaren)







Just det, när jag jobbade igår var VDn för hotellet och alla avdelningschefer inne, på en söndag? Varför då undrade jag? Engelsmän skyllde dem på.
Gick ut på lastbryggan och fick där se en trasig TV.. Tydligen hade då några av engelsmännen haft någon slags svensexa och fått för sig att slänga ut ALLT som fanns i rummet, de fick dock inte ut sängen och skrivbordet. När Carin, VDn skulle komma in där 7 på morgonen så stod det nakna män och dansade! Hej vilt och de fattade inte varför de skulle bli utslängda, hallå? Beter man sig så? Inte ens de värsta bratsen (förlåt) som bor på hotellet denna vecka skulle få för sig, eller ja..  i alla fall genomföra, en sådan sak. Hahaha sjuka människor :P

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

23 juli 2010

Det är fredag, det är vecka 29 och jag är inte ute! Jag och Sophie ligger faktiskt redan i sängarna och ska sova snart :) Laddar inför morgondagen. Först jobb för oss båda och sedan ska Nathalie ha sin sommarfest/abskedningsfest för i höst flyttar hon till Kalmar! :D Kom in på en utbildning där nu! Grattis till dig!


Bilder från gårdagens Kallis... Och som enligt Simon är "The best dayclub in the world!!! and I have been in many places, like Ibiza, but week 29 in Visby is best"
Simon, en av australenarna vi träffade förra året som vi förfesta med igår :)












Natti Natt på er!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma från farmor

Jätte trevligt hos farmor idag :) Men nu ska jag snart sova, är så Taggad inför imorn! Sophie var på red bull after party idag och träffade på simon, en av australienarna vi träffade på förra året på kallis som vi brukade förfesta med. Så nu blir de fest med dom imorn innan kallis! Tidigt, måste nog vara där innan kl 14 iaf för att vara säkra på att komma in. Men först Tofta:) eller Ja just det, blir ett kalkbrott ist nära stan så vi hinner tillbaka innan 12 ;) Natti natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Taggar inför morgondagen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

21 juli 2010

Håller mig borta från Visby idag, farmor har sin årliga släktträff och nub är jag ute på landet istället. Laddar inför en galen morgondag istället ;)
Igår spelade Axwell på Kallis, kom in med helikopter och allt!

Men, i helgen gästade kändisparet hotellet, självklart jobbade jag de dagarna och fick se dem :D Catherine Zeta Jones och Michael Douglas! Wohooo!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kharma

kharma is the shit ikväll :) får se vart kvällen leder men snart Gute :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

17 juli 2010

Nu sa jag för mkt, regnet nådde Gotland, åska blixt och dunder!!!

Men strömmen kom tillbaka och musiken poppar och rosén flödar och nu e vi taggade igen :)

Ses i vimlet!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

16 juli 2010

Vaaaarmt!
Blir helt snurrig i bollen med denna värme, men ska inte klaga. Riktigt skönt ändå, kan ju åka till stranden eller något kalkbrott även när man slutat jobbet och steka i solen och bada bada bada :)
Imorn blir det kallis direkt efter jobbet, wieeehooo! Jocab, Sophies pojkvän kommer ikväll oxå. Johanna åkte och han kommer, fullt hus (eller lght) hela tiden. Han har aldrig varit på Gotland, måste visa runt han på så mycket som möjligt. Tofta, Kallis och Gute imorn, bra start :)

Nu ska jag grilla!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

15 juli 2010

Ofrivillig bloggpaus, en väldigt lång sådan. Har jobbat från 07-22 nästan varje dag och sedan har jag fått besök så efter jobbet har det blivit att man gått ut och satt sig och tagit en öl eller två. Nu har jag varit ledig tre dagar och vilat upp mig iaf :) Sophie kom i torsdags förra veckan och Johanna i lördags, nu tog Johanna flyget vid två men vi hann förbi hamnen där det skulle vara bloggträff. Tyvärr hann vi inte vara med på själva eventet eftersom Johanna skulle med flyget men vi gick och tog en glass med tjejerna på glassbaren, riktigt trevligt. Och en goodiebag fick man oxå ;)

Nu har jag blivit lite mer motiverad till att blogga igen. Ska försöka få någon tid över till att sitta vid datorn. Händer ju så mycket på sommaren HELA tiden. Men roligt är det!


Hamnplan


Johanna i Glassbaren


Jag i Almedalen






Vad finns det för roligt i Goodiebagen? :)


Massa fint :)
Tack så mycket Amanda, Jenny, Christine och Beatrice för allt ni fixat!
Synd att man inte kunde vara med på det hela, men litegrann fick man
se iaf :)


Kommer sakna dig Johanna!! Haft helt underbara dagar, och vi har sett hur det ser ut utanför murarna denna gång, det kan du berätta för din mormor :)
Nicco kan betala din biljett så kan du komma igen ;)

Nu slutar snart Sophie, får hämta upp henne och ta ett bad någonstans innan man smälter bort. Nu har det varit 30 grader och blå himmel hur länge som helst, kommer detta fortsätta?

//
MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

7 juli 2010

Jobb, jobb, jobb. Idag börjar jag inte förrän kl 08, en timmes extra sömn i alla fall :) Men slutar runt kl 22 ikväll.

Det är så kul att komma till jobbet nu när det är massa med nytt hela tiden, och speciellt när man får så mycket beröm! Får inte så mycket tid över till annat, men såklart ringer Nathalie när jag slöt igårkväll och hon satt på Hamnplan, kunde ju inte direkt undvika det när jag hade ställt bilen där. Gick såklart in, såg säkert helt förstörd ut :P Men tog mig själv i kragen och drog hem innan tolv :)

Imorn kommer Sophie till Gotland! :D

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här bakom stod jag idag :)

ps. Jag pratade med Fredrik Reinfeldt idag, och träffade på Maud Olofsson :p

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mobilblogg

Det blev visst lite Efterfest igår, ca 2 timmars sömn, om ens det, ihopkuren på saras soffa och slogs om plats med 2 andra. Men riktig trevlig kväll var det:) Var ju däremot tvungen att gå i gårdagens kläder till jobbet idag, som förövrigt tog 40min, Phu! Men strunt samma, fick jobba i baren sen som är uppbyggd utanför när politikerna pratar på hotellet. Idag var det Lars ohly. Noll koll på politik, det har jag de:p Nicco och emma kom förbi och tog varsit glas vin iaf:) riktigt trevligt. Iaf, dagen började med 2 timmars sömn, började jobba kl 8 och slutade kl 22. Imorn ska jag få jobba i frukosten först och sedan lunchen, redan baren så blir nog 6.30-22.00. PENGAR! nej nu måste jag sova, klockan är ställe på 05.10 imorn, är hos pappa och han fyller ju år imorn, så tänkte fixa lite frukost:) Natti natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Stockholmsveckan 2010

Hahahhaha, hittade denna på YouTube:



Hahaha, kan inte annat än att skratta, men kul är det ;)
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

4 juli 2010

Eller 4th of July kanske man ska säga, nu var det fem år sedan jag var där och firade nationaldagen i New York, helt underbart!

Men här är det inte heller helt fel just nu, en Corona på balkongen, yummi! :)

Ps. Idag pratade jag med Tilde de Paula ;P hehe

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fårö

Var ju på Fårö tisdag till onsdag. Pappa och Anita hade husvagn på Sudersand så passade på att åka dit och hälsa på när jag var ledig :) Låg på stranden hela dagarna och grillade gott på kvällen :) Träffade även på Sara (Inte Sara jag var med idag, utan Sara W på färjan över, var ju sen tvungen att kika förbi hennes jobb nu när jag var i närheten. Ebbes hette det, hade ingen aning om vad det låg någonstans men sa att jag skulle sätta in GPSen på det hahah. Vad kör jag då inte förbi? Jo Ebbes ligger precis när man svänger av mot Sudersand :) Perfekt! Nu ska jag bara minnas vart det ligger imorgon tänkte jag :) Känner mig verkligen som en turist vart jag än är i världen. Kör runt med min GPS vart jag än ska (Hade ju den även till Åminne häromdagen och dit borde jag VERKLIGEN hitta) och har kameran i högsta hugg :)








Hehe vadå Camping, vi ser lite film i förtältet vettja :)








Skutt!






... Måste ju sola insidan av benen oxå :)




Saras place:



//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej, det är jag som har dålig andedräkt!



Haha, nej det har hon verkligen inte, men vi skulle kolla vad vi hade i våra handväskor och jämföra. Bilden ovan är Saras, hur mkit av grejerna är inte till munnen??!!! Typ 12 tuggummipaket, tandtråd, munskölj och tandblekning! Tydligen är Sara så att varje gång hon handlar köper hon på sig ett tuggummipaket bara för att det andra är nog SNART slut :P Gullunge!
Var ju tvungen att jämföra med min väska:

Jag hade iaf ett tuggummipaket phahahaha











GLASSTIME!!! :D




Pollahästar

När jag kom hem igen till pappa var jag tvungen att gå ut till trädgårdslandet, åh vad fanns inte där en hel drös av? JORDGUBBAR!! Mums, blev nästan min middag ikväll men kom på att jag nog måste äta något annat. Plockade även lite sallad så nu får vi se vad det blir ikväll :)


//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hamnplans sommarinvigning

I torsdags var det som sagt Hamnplan som hade sin invigning, självklart var jag där!
Kvällen började hemma hos Sara med lite drinkar och vin. När vi ännu inte kommit ner på stan så får jag ett mess från Lisa som jag nu mera skulle vilja kalla Super-Lisa hehe, ja typ. Hon undrade i alla fall när jag skulle komma ner på Hamnplan för hon hade ett extra VIP-kort!! Wohooo tänkte jag, bäst att skynda sig ner ;) Fram till halv tolv fick man gratis öl, vin och cider. Jag utnyttjade ju det till max måste jag ju säga. Hade alltid två drickor i handen och varför inte beställa till de andra tjejerna oxå? Blev nog lite extra där ja :P Kanske lite för mycket extra, i alla fall för mig men det är en annan femma. Skitskoj var det i alla fall och jätte kul att träffa Lisa igen! :D  Känner på mig att denna sommar kommer bli bra :)

Tack Lisa! :)


Sara testar hela sin garderob



Jag och Sara




Och det ska shottas!



Eh... no idea whats going on here :P





Lisa!


Det gick nog åt en hel del kartonger breezer mango (Min FAVORIT, kan
det bli så mycket bättre??)
















Hahaha just det ja, Emma i ett nötskal. Måste berätta. Hon jobbar på ICA Maxi och körde bil till jobbet nu för ngn dag sedan. Visste inte riktigt om hon fick parkera där hon stod men gjorde det i alla fall. När hon och Nicco skulle åka hjem sitter SÅKLART en p-bot på rutan! Klant!
Tror inte hon har betalat den eller kommer göra det(?) Men iaf, om hon gör det har hon bidragit med friskvård för personalen hahahha, Emmet i ett nötskal!

Nu hörde Sara av sig :) Nu blir det stranden! Wieehooo

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 juli 2010

Vilken hetta!
Vaknade tidigt idag och gick ut, redan klockan sju var det 24 grader i skuggan! Oooboy! Stranden idag alltså, måste bara hitta någon som vill hänga på :)

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny lya!

Bilder från dagen:

Norderstrand


Chippa måste man ju alltid ha, så mår magen bra :)




Inte det trevligaste vattnet att bada i kanske, men jaja :P








Nu till den nya lyan!
Eller ja, förhoppningsvis i alla fall men som Emma sa - Nicco har redan tryckt upp alla inbjudningskort till inflyttningsfesten hahah!


Ser du?! Där borta ser man hustaket :D



Tadaaaa




Guran e med såklart!



//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 juli 2010

Sitter just nu i soffan och lyssnar på när Emma spelar gitarr. Åh jag vill me kunna! Har ju inte spelat ngt sen sist och nu mindes jag inte ackorden haha! Nej, jag får ta och bli lite bättre på detta.

Efter jobbet idag drog jag och Emma till Visby Beach Club och lade oss vid stranden. På vägen tillbaka drog vi till Kruttornet och visade hennes nästa boende. Förhoppningsvis iaf. Ett HUS, i INNERSTAN! Helt perfekt, Granne med almedalen och Kallis woho. Tänk om dom får de. Ett hus med 6 rum. Havsutsikt å allt :) Får visa lite bilder sen :P

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 juli 2010

Älskar sommarinvigningar!
Igår var det Gutekällaren som hade sin och det var lite mingel och tilltugg. Senare på eftersläppet spelade Timbuktu. Jag och Sara minglade runt och sedan kom Nicco, Natta och Emma och joinade oss.







Emma med sitt Emmet-armband phahha











Nej nu måste jag göra mig lite snygg, om det nu går. Det är Hamnplan denna gång som har sin invigning. :) ÄLSKAR SOMMAREN!!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()