Bloggpaus

.. Och datorpaus! HAr inte suttit vid en dator sedan i onsdags! Förlåt för den dåliga uppdateringen, men OjOjOj vilken midsommarhelg! Den bästa hittentills, har hunnit med så mkt på så kort tid. Kommer visa mera senare men nu måste jag göra mig iordning för snart kommer Sara hit så ska vi ta ngt glas vin. Sedan möta upp Nicco, Natta och några andra på stan.

Var på stranden idag efter jobbet, Emma åkte hem och jag åkte dit haha :) Riktigt nice, måste ta vara på varenda minut :) Är riktigt död efter 24 timmars resande fram och tillbaka, men som alltid funkar bäst för mig, alltid bäst att hålla igång!!

Imorn glider nog bilen ut mot Fårö och Sudersand :) Fick höra att pappa och Anita hade tagit en husvagn dit och stod på Campingen så då måste man ju passa på. Förhoppningsvis kommer Natta på kvällen oxå :)

Förut idag i Åminne:




Haha jag och Nathalie försöker oss på ett hopp..




Kallt Nicco eller??



Kommer ett senare inlägg om min underbara midsommar!! :D
HejSvejs!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

22 juni 2010

En dag kvar, sen bär det av mot fastalandet :)
Hade lite möten och utbildning idag på jobbet. Fick även träffa den nya VDn, verkar vara mycket mer engagerad och bättre än den förra. Fick beröm idag också. Gör det så mycket roligare att jobba :)

Läste precis mailet från Sara om midsommar, om vilka ansvarsområden vi skulle ha, jag och Anna - ost och kex. Och självklart fick jag ju foto och musik också ;) Verkar som att vi blir 14 st. Sara, Sophie, Linn, Alexandra, Anna, Amanda, Linda, Emma, Kesak, Martin, Johan, Simon och Evelina. Ska bli riktigt trevligt. Västkusten - Here I come!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

21 juni 2010

Oj va länge sen det var jag skrev. Måste ha haft massa annat skoj för mig då bloggandet kommit i skymundan :P

I fredags kom ju Maria ifrån Mary Kay och vi hade lite sminparty eller vad man ska kalla det för, hudrådgivning typ. I alla fall så drack vi lite sangria och drinkar, åt lite ost och kex. Sen drog vi ner på stan då vi hade bokat bord på Munken, jättetrevligt men när klockan blev efter tio så drog vi ner till Hamnplan istället. Kände på mig att detta skulle bli en dyr kväll, MEN, det första man får när man kommer in var en drink och en shot! Gillar jag :D Emma känner tydligen killen i baren väldigt väl så det blev en hel del gratis drinkar och öl. Josse - Legenden, enligt Jonathan i baren :) (Vet inte riktigt vad Emma snackat om mig :S )

Gutekällaren smygöppnade i fredags också, Mange Schmidt skulle spela. Vi funderade då på att dra dit också, kom dock liiiite sent. Han hade redan gått av men där var det smockat med folk, lite mer röj på dansgolvet blev det nu :)

Efteråt var det dags för efterfest, men jag tänkte.. Om några timmar ska jag upp och städa lägenheten för då skulle vi ha sminkparty igen på förmiddagen på lördagen. Så jag bestämde mig tillslut för att dra hem och sova. Klokt tänkt! Nicco däremot, som skulle vara med (OCH STÄDA!!! :P ) festade hela natten lång och kom inspringandes fem över elva (började elva) med klackarna på och gårdagens kläder. -Jag vaknade för fem minuter sedan! Men nu är jag här :) Hon hann! :) Hahah, helt rödsprängda ögon men efter avsminkningen och lite nytt såg hon genast pigg ut igen :) Nicco är ren underhållning, tyckte hon Maria och min mamma och fastrar också :)

Just det, var hos frissan i lördags igen, tanken var ju att jag skulle bli ännu blondare, men blev lite annat.. Hehe..

Idag fick jag ett sms av Johanna: Min mamma bjuder mig på flygbiljetter till Gotland den 10-15!! :D Ringde upp henne direkt efter jobbet och nu ska hon (förhoppningsvis) ha bokat biljetterna. Berättade för Emma och hon bara- Ja fan va kul, sovplats löser sig alltid ;) haha, då blir vi fem brudar i en tvåa :) Gillart!
Så jäkla kul!! Hon var här förra sommaren också och hälsade på mig, samtidigt som Sophie, Linn, Carro och Amanda vecka 29. Nu blir det LITE billigare Johanna ;) Längtar!

Samtidigt där, eller ett par dagar innan kommer Sophie också. Ska komma till hotellet och typ visa upp sig och få lite rundtur och så :) Känner på mig att det kommer bli en RIKTIGT BRA SOMMAR!

Emma var snäll och besiktade bilen åt mig idag också, den gick igenom! :D Så nu bär det av til fastalandet på torsdag morgon, först till STHLM, hem till Sophie. Sen bär det av mot GBG med Sophie och Linn. Där ska det firas midsommar så det heter DUGA! Ska bli så kul att träffa alla igen :)


Outfiten i fredags


Mary Kay fredag


Mary Kay lördag - Med en nyvaken Nicco :)


Nastasha och Marie på Munken


Vad händer här? Inte ens kommit till Hamnplan! :P


Jonathan i baren på Hamnplan, tydligen där man ska hänga ;)


Såhär står Emmet alltid i baren!


Jennie, Nicco och Linda - Hamnplan5


Jennie, Nicco och Marie - Gutekällaren


Marie och Jag på Gutekällaren


Marie, Alexandra, Camilla, Emma - Gutekällaren




Ja och Marie


Emma danser.. ehm... Normalt?










Phu... långt inlägg, men mycket att visa :)
Nu blir det jobb två dagar till, sen ROADTRIP! :D

//
MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

18 juni 2010

Dagen är fullspäckad. Är hos pappa nu men senare drar bilen in mot stan, ska då försöka städa lite hos E&N så det ser något inbjudande ut för imorgon.. Kl 15 ska jag vara nere vid båten och hämta upp Nathalie, sen hem till henne och fixa lite inför kvällen. Maria från Mary Kay kommer hem till Natta så först ska jag få lite sminkrådgivning typ och sen kommer Marie, Nastasha, Emma och Linda även hem till Natta så de får testa på deras produkter. Nathalies mamma kommer även få vara med :)  Ett bord är sedan bokat på Hamnplan ikväll det der blir lite middag och drinkar. Ser jag fram emot :) Sara Nicco och Jennie kommer även möta upp oss när vi drar ner mot hamnen, så det kommer bli trevligt :)


Bilder från när jag och Emmet var vid Lagunen igår :)







Plums!

Have a nice day!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu är det iaf sommar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Steker vid Lagunen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Solar

Orkade inte vänta på Emma så åkte till pappa, solar lite här så länge :) men snart är hon påväg så drar vi vidare till lagunen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagen

Jobbade ju igår men efter jobbet så åkte som sagt jag och Emma till Hejdeby(?) Kalkbrott. Ja, ngt som ligger väldigt nära Visby iaf. När vi kom hem satte vi oss på en filt ute vid bollplanket, utanför Emma och Nicco, i Bingeby. Deras nya hak! Hahhaa! Jag Emma Nicco Natta och Robin var det iaf. Sedan fick jag Nicco och Natta för oss att dra ner till hamnen på Joda och äta lite och ta en öl. Mötte upp Fredrik där också. Riktigt trevligt men efteråt fick jag och Nicco för oss att vi skulle se på Marie Antoinette, eftersom Nicco varit där när hon var i Paris. Men, hm.. tror vi båda somnade ifrån filmen :P

Lite bilder från igår:











Gotteligottgott!

Nej nu får jag nog ta och skynda på Emma lite, utan att väcka Nicco. Hon den stackaren ska jobba 15-18 idag, tre timmar som förstör heela dagen!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

17 juni 2010

VAAAAAKNAAAAA EMMAAAAA så drar vi till BLÅ LAGUUUUNEEEEN!!!
Nu är jag ledig och det är för en gångs skull fint väder, måste utnyttjas :) Emma kom hit nu!!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

16 juni 2010

Picknick vid hejdeby kalkbrott efter jobbet :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

15 juni 2010 - Grillat, gilla Ja de :)

Grillade hemma hos mamma igår och nu är jag hemma hos pappa och vi har Grillat ikväll oxå. Gilla Ja de :) helt underbart!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

14 juni 2010

Är hos mamsen och väntar på att solen ska börja värma lite mera..
Får nog hitta på något annat så länge, putsa fönstrar eller måla? Mamma hade massa förslag i alla fall.

Sen blir det ut i solen, måste ju få lite färg nu snart. Är fortfarande en liten blekfis!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

13 juni 2010

Emma och jag gick till Bingan och köpte varsin kebabtallrik förut idag och satte oss i solen och hade kebabpicknick i Bingeby. Bingeby - Det nya campus kom vi fram till :) Haha, nja men nästan.

Funderar på att snart bosätta mig här permanent för resten av sommaren :)

Igår hade Nicco sin studentmottagning och efteråt drog vi alla ut på krogen, Munken blev det för Emmet kom in :)

Innan vi var hos Niccos föräldrar på bjudningen så ringde min telefon, kände igen numret men kopplade inte riktigt. På andra sidan luren var då Sara, SARA! Henne har jag inte träffat på ett år! Vi har verkligen kommit ifrån varandra sedan jag flyttade till Växjö men nu slöt det med att hon också kom till Nicco och följde med oss ut, på efterfest (såklart) och sov kvar här i stan. Verkligen jättekul att träffa henne igen! Vi umgicks verkligen jämt förut. Vi bestämde att vi måste se till att träffas mer nu i sommar, så kul :)

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

11 juni 2010

EmmaPemma sitter och stämmer gitarren med hjälp av datorn. Skickligt! Jag har ju som mål att när denna sommar är slut ska jag kunna spela minst 2 låtar. Idag satte sig jag och Emma och hon skulle ge sig på ett livet försök att lära mig! Fick verkligen börja från 0, kunde inte något ackord eller något om något. Men vi kom igenom en låt och förstår om jag kollar på internet och kan lära mig själv. Ett stört problem bara, vart är gitarren? Har ju ingen, kan bli lite svårt då :( Vill verkligen ha en just nu! Nej, nu måste jag nog sova om jag ska vara pigg för morgondagen, hela dagen är fullplanerad! Först jobb, sedan hem till emma och Nicco snabbt och göra mig iordning, redan studentmottagning hemma hos Niccos föräldrar och redan bär det av in mot staden igen där det blir en liten utgång:) Natti natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hos Nathalie

En dag på stan, ehm, ja Natta gjorde av med 10 ggr så mkt pengar som jag!! Eller nej, men närmare eftertanke, 20ggr mer!!! Hahaha, lite mer i henens plånbok än min kanske :P Men måste tillägga att hon faktiskt köpet en kamera oxå. Vi skulle bara in på Elgiganten och kolla lite men där gick vi ifrån med en kamera. En Canon IXUS såklart ;)

Träffade Linda på stan också, skulle kolla efter present till hennes lillebror som tagit studenten. Hitta en i första affären redan så vi åkte och fikade istället :) Linda är duktig och ska springa vårruset nu ikväll medans jag och Natta har varit och inhandlat Tacos för kvällen, MUMS!

Såg Sara på stan också och sprang som en dåre efter henne eftersom hon var döv??!!! Haha, ja vårat samtal slöt med att hon ville ha en inneboende, och jag frågade om hon ville ha två. Så jag och Soffi ska bo hos Sara från vecka 28 blir det nog nu :) Om nu Sophie får jobba på hotellet och Sara inte ändrar sig och hittar någon innan :P Men jag hoppas!

Nej nu ska vi nog fixa lite käk :D

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

10 juni 2010

Grått grått grått, väldigt trist väder ute, och kallt! Vad är detta?

Snart så drar jag in till stan, ska fixa lite grejer sen träffa Nathalie :) Får se vad vi hittar på idag?
Imorn börjar jag i alla fall jobba, ska bli kul! Måste ta reda på om Sophie får lov att jobba där då med. Hoppas det inte har blivit några ändringar :)

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

9 juni 2010

Morgonpromenad med Zita :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måste bara...

Bjuder på en till bild på Emmet från tidigare idag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Cougar Town

Är nu på min tv och jag ligger i sängen och är helt slut. (Orkar inte ens sitta med datorn utan mobilbloggar istället som tidigare idag :) ) Förstår inte, men har legat i solen hela dagen sen målat lite utomhusmöbler. Blev fint. Solen tar på en helt enkelt :) Både psykiskt och fysiskt. Men det får den så gärna! Blev så glad när den kom fram men nu är jag inte vit utan röd (!) Istället, väldigt röd :( jaja, skönt med sol och värme iaf:) Imorn ska jag vara pigg och glad! Kan försöka iaf även fast Nicco, emma och Natta åker till sthlm över dagen och ska gå på grönan dom jäklarna! Uppe med tuppen är det tänkt iaf att jag ska vara, ta med Zita ut på en morgonpromenad :D Får pappa på nu när man är hos pappa. Natti natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blomflickan!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

O'boy och chips i solen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

8 juni 2010 - GOTLAND!

Vart är solen? Nu skulle man varit med Amanda och Anna i Turkiet istället :/ Hm.. börjar det spricka upp snart kanske? Vill ju soooola! Är ju vit som snön, till och med Emma är brunare än mig! Det brukar INTE hända!

Solen, kom fram är du snäll!!!!!

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

6 juni 2010

Sista timmarna i lägenheten. Håller på att packa för fullt. Vill ju ha med så mycket, men det får ju inte plats! :( Vad hade jag gjort om jag inte haft någon bil?

Vilken fest det måste ha varit på hela campus i natt. Liveband spelade och det lät som dem stod precis utanför mitt fönster, och vakna av folk som efterfesta kl 6. och dom håller FORTFARANDE på. Sikka dårar hehe.

Anna och Amanda åker till Turkiet idag så ska skjutsa dem till Kalmar innan jag åker till Oskarshamn. Vinka av tjejerna :)

Hej Hopp!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sociala Nätverk


Såg på Criminal Minds igår och avsnittet handlade om en seriemördare som använde sig av sociala nätverk för att hitta sina offer. Sociala nätverk tänkte jag, hm.. jag bloggar, har facebook, twitter... Alla de som arbetade med fallet använde sig inte av något. De tycker inte man ska lägga upp massa info om sig själv. När de gick ut i pressen om mördaren så sa de till människorna att uppdatera inte era status så ofta, säg inte så fort ni lämnar huset, nu ska ni ut och resa.. Kommer något jäkla psyko och har koll på en så vet ju han EXAKT var och när han ska göra vad. I avsnittet hade han till och med kunnat satt upp kameror i deras hus. Fått upp en och kanske sett koden in till huset.. och så vidare.

Man tänker ju att detta aldrig kommer att hända mig. Vadå, det händer väl bara på film eller?
Jag uppdaterar väldigt ofta vad jag gör och bara en sån sak att jag är taggad på nästan 2000 bilder på facebook. Har över 90 album. Ja.. nej hu. Så ska man inte tänka!

Fick faktiskt en liten tankeställare dock. Nu är inte min profil tillgänglig för alla på facebook längre. Statusuppdateringar och bilder till exempel ser bara dem jag är vän med. Har ju även varit på nyhetsmorgon flera gånger om att arbetsgivarna söker efter en på sociala medier. Har något någonsin hamnat på internet så finns det alltid kvar, någonstans.

Nej, jag tänker faktiskt inte ändra mitt beteende, inte än i alla fall ska jag kanske säga. Men så mycket som det har växt på bara ett par år! Att till och med politikerna använder sig av detta för att nå ut till fler väljare skulle ju aldrig komma på tal för bara några år sedan! Jag älskar sociala medier, men det blir ju lite såhär: Fråga; Vart är Greta idag? Svar; Ja du Nils, hon var nog på gymmet imorse men skulle hon inte in till stan sen? Såg det på facebook i alla fall. Hehe lite roligt är det. Har någon blivit singel är också något som kan komma upp som samtalsämne när det står detta på facebook haha.


Jag tycker det finns massor av positivt som kommer ut ur dessa sociala medier, men som sagt, var lite rädd igår när jag så på programmet. Tänkte att nu finns det kameror uppsatta i min lägenhet och någon sliskig typ sitter och kollar på mig! Haha, lite paranoid kanske, men när jag fick sova på saken kändes allt genast mycket bättre :)


Nu är det helg! :D
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

4 juni 2010 - SOMMARLOV!!!

Känns riktigt skönta att säga det, SOMMARLOV!
Tentan är skriven, och ska jag vara ärlig gick den skitdåligt, men jag gjorde mitt bästa. Hehe, var så kul. Man måste sitta 50 min innan man får lämna salen. (Man 5 timmar på sig) Och precis när det gått 50 min var det en hel del som gick och lämnade in. Många som gick dit bara för att se hur den var bara skulle jag tro.

Nu måste jag få i mig lite mat innan jag ska jobba på examensbanketten för EHVS. Ska bli så kul och se alla som tar examen nu, många man känner. Sen får vi som jobbar självklart gå på eftersläppet ikväll. Men det ska inte jag (Hm... vad kan det bero på?? ) Men blir nog lite mellanfest och kanske en liten utgång på stallet istället för Sivans, men efterfest lär det nog bli i alla fall. Vissa jobbar på eftersläppet också så dom kommer festa efter städningen.
En lång natt kommer det bli med andra ord. Åker ju inte hem förrän på söndag så imorn ska jag bara ligga och lata mig på någon äng och sola :)

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma..

Ska snart dega i soffan resten av kvällen. Helt slut. Orkar inte med allt plugg längre. Imorn är sista tentan och sen blir det sommarlov! :)

Det har blivit mycket mobilbloggande nu när jag bara sitter i bibblan hela dagarna. Måste ju ha lite pauser ibland. Eller för att citera Anna: "Nej, fan nu förstår jag ingenting längre. Behöver nog en facebook-paus" :)

Nu blir det lite mat i alla fall. Har helt fastnat för detta med pommes och bea, det blir det idag igen. Tjockis-Josse, vadå Beach 2010? Äh, nu är det ändå försent :)

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sara behöver lite kärlek :)

Snart pissar vi på denna makro! Imorn blir det sommarlov! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis Nicco på din student!

Fick detta mess av Nathalie :) Hoppas du får en helt underbar fortsatt dag och natt Nicco! :D <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kaffe!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Paus från döden...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 juni 2010

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SATC 2!!!

Tanken var ju att jag skulle sitta i bibblan till kl 22 ikväll... MEN, alla andra skulle ut, några började redan festen i eftermiddags. Många har gett upp eller är redan klara med alla tentor och seminarier och redan tagit SOMMARLOV! Jag Anna och Sophie satt kvar i bibblan, Anna bestämde sig för att gå ut och jag och Sophie SKA INTE. Ska inte..

Men när man ser alla andra gå runt på campus, antingen i overaller eller finklädda blir man ju lite sugen, men nej ingen utgång. Däremot tyckte vi att vi kunde unna oss något annat. Fattig som en kyrkråtta är jag ju men har en biobiljett i plånboken! Så nu bokade vi bio ikväll!! Sex And The City 2 blir det!! :D 11 timmar får räcka i bibblan för idag, snart in mot stan för en helt underbar kväll :D

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Glasspaus i solen och hettan :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lunch på Tufvan!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 juni 2010

Underbar start på dagen med Anna, kl 06.15. Nu blir det bibblan all day long!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag tog mig till gymmet!

Efter 2 1/2 på salongen så var det bara hem, byta om och sedan pushad jag och Anna varandra att dra till gymmet. Och vi gjorde det! Fick för mig att jag skulle bränna minst 500kalorier då jag åt liiiite för mycket godis, pommes och bea igår :P Nästan ett helt kilo pommes! Kan verkligen VRÄKA i mig det tillsammans med beasås. Som chips och dipp ungefär, det slinker ju också lika lätt ner en 300grams påse en kväll sådär :) Jag höll mitt löfte, 530 kcal brändes bort! (Inte ens en tredjedel av pommespåsen men jaja) Kändes riktigt skönt! Har inte varit på gymmet på huuuur länge som helst, och det märktes kan jag säga, helt slut efter tio minuter. Men kommer man bara över den där spärren går allt så mycket lättare.

Nu blir det snart sängdags efter att CSI är slut. Upp tidigt imorgon. Har lovat Anna att jag ska RINGA henne strax innan kl 06 om hon inte svarar på sms. Hon SKA med på morgonpromenad :)

NattiNatt!
//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

OOOooo

Det blev visst en liten förändring hos frissan idag... :D

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

You Got Mail...

Ett mail ramlade ner i min inbox och jag fick detta:
Ett litet tips nu inför sommaren, eller ja, det kanske inte behöver betyda att man dricker mer alkohol just då men för väldigt många. Lite underliga saker kan då förekomma. Borde inte det finnas varningstexter på alkoholflaskor som det finns på cigarettpaket? Typ som dessa?


VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du viskar, trots att du inte gör det.

VARNING: Alkoholförtäring har den verkan att du ser ut som en idiot när du dansar.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du kan sjunga.

VARNING: Alkoholförtäring är den största orsaken till annars oförklarbara asfaltmärken i ansiktet och på knäna.

VARNING: Alkoholförtäring kan orsaka fantasier om att du är hårdare,häftigare, snabbare och ser bättre ut än alla andra människor.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du är osynlig.

Några tips på drinkar:



SCREWDRIVER
17 cl Vodka
1 st Apelsinklyfta
Häll vodkan i halsen och titta på apelsinklyftan


VARGTASS

1 liter Vodka
1 st Lingon
OBS! Om lingonet får ligga i för länge kan smaken lätt bli fruktig!


TEQUILA SUNRISE

1 liter Tequila
Drick tequilan. Slut ögonen. Vakna i  sol/trapp-uppgången.


PAJALA SUNRISE

Ett glas hembränt med en falukorvsskiva i.


ATOMUBÅT (Norrländskt recept)

1 stort ölglas med hembränd sprit
1 st snapsglas med öl
Häll upp spriten i ölglaset, fyll snapsglaset med öl.
Släpp ner  snapsglaset i ölglaset. Drick och glid in i dimman.


KAFFEKASK A LA NORRLAND

1 st sockerbit
Kaffe
Hembränt
Släpp ner sockerbiten i den tomma kaffemuggen.
Häll i kaffe så du inte ser sockerbiten.
Fyll på med hembränt tills du kan se sockerbiten  igen.
Slappna av och njut.


FINSK SOMMARSOPPA
Man tager en djup tallrik som måste vara blommig, fyller den med
hembränt o äter med sked.


KAFFEKASK Á LA KALIX

Knyt fast en kaffeböna i en sytråd,
doppa snabbt som fan i en 1/2 l  hembränt, drick o njuuut!


Hur ska jag nu tolka detta? :S Hahahaha
Nu får det bli lite käk innan bilen rullar in mot stan igen.

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 juni 2010

Sommarmånaden är här!
Men det märks ju inte direkt om man kollar ut genom fönstret.

Tentan är nu skriven i alla fall och jag gick direkt till bibblan efteråt, pluggade några timmar och nu varit en sväng på Samarkand. Var riktigt duktig och tog Twinrix vaccinet, spruta nummer tre. Så nu ska jag vara skyddat mot hepatit A och B minst 20 år framåt.

Är helt slut nu så får se om det blir något mer plugg idag. Städa kanske man borde göra? Ska i alla fall till frissan ikväll och fräsha upp mig lite :) Och sen träna ikväll med Anna? Nu var det länge sedan! Har ju varit sjuk från och till och haft så mycket annat på schemat. En sista gång innan sommaren så får man lite bättre samvete. Får bli en sen träning ikväll :)

//MissJ

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()